L'Informatiu: L'Informatiu 2 - 27/07/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu 2 - 27/07/2015

27/07/2015 00:10:05
L'Informatiu 2 - 27/07/2015 L'Informatiu 2 - 27/07/2015
L'Informatiu 2 - 27/07/2015 00:10:05 27/07/2015
Sinopsis
  • Imputen el propietari d'una finca per causar accidentalemnt l'incendi de l'Anoia i el Bages, que ha cremat unes 1235 hectàrees. Els bombers treballen ara per estabilitzar el foc i confien que les condicions meteorològiques els ajudin. Dels 400 desallotjats d'anit només falten una trentena per tonar a casa./ El vent, la sequera i la poca humitat van ajudar a propagar ràpidament el foc que, hores d'ara, encara no està controlat, sobretot el flanc esquerre./ En un primer moment, les flames van obligar a desallotjar uns 400 veïns de dues urbanitzacions i dos restaurants. Aquest migdia ga irebé tots ja havienb pogut tornar a casa.... excepte una trentena de l'urbanització Ca l'Esteve de Sant Salvador de Guardiola.
  • Avui, que falten dos mesos justos per a les eleccions catalanes del 27 de setembre, el debat gira sobre el caràcter plebiscitari dels comicis. Artur Mas només té de temps fins el 3 d'agost per convocar-les.  I mentre no signa el decret de convocatòria, avui ha tancat unes jornades sobre com seria una futura hisenda catalana. Mas ha assegurat que la Generalitat té a punt el projecte i ha assegurat que aquesta eina no és només una oportunitat sinó una necessitat per als catalans.
  • I el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha acusat a la Generalitat de fer poc per evitar el robatori de coure que, entre d'altres coses, provoca problemes als trens de rodalies...
  • El Barça ha fet oficial que demanarà a la UEFA que reconsideri la multa de 30.000 euros que li va imposar per les estel·lades que es van veure a Berlín. Ho ha confirmat el president Bartomeu des de Washington, on demà els de Luís Enrique s'enfrontaran al Chelsea./ I l'Espanyol ha presentat aquest matí el porter italià Francesco Bardi, de 23 anys, que ve a cobrir la marxa de Kiko Casilla al Madrid. Bardi arriba cedit de l'Inter de Milà per un any amb una opció de compra de dos milions i mig d'euros.  Amb la porteria coberta, ara la prioritat és fitxar un central i un davanter.
  • Fa 55 anys el mític trompetista de jazz Miles Davis va publicar el disc Sketches of Spain, per commemorar-ho el festival Mas i Mas obririrà demà recordant la seva música. L'encarregada serà una jove big band dirigida per Joan Chamorro amb convidats il·lustres com Libert Fortuny, Andrea Motis i Carles Benavent, l'únic músic espanyol que va poder tocar amb Davis. 
  • Ficha técnica
    Géneros
    Información y actualidad
    Idiomas
    Catalán