L'Informatiu: L'informatiu - 17/03/2016 | RTVE Play
L'Informatiu  L'informatiu - 17/03/2016

17/03/2016 00:28:01
L'informatiu - 17/03/2016 L'informatiu - 17/03/2016
L'informatiu - 17/03/2016 00:28:01 17/03/2016
Sinopsis

PAISATGE BLANC: NEVADA INTENSA AL NORD DE CATALUNYA A TRES DIES DE L'INICI DE LA PRIMAVERA
Es la imatge que es repeteix a bona part del nord de Catalunya. Aquesta nit ha caigut una de les nevades més importants d'aquest atípic hivern Ho fa a 3 dies de la primavera. Les comarques on més ha nevat són el Ripollès, el Berguedà i la Cerdanya, on els gruixos de neu superen, en la majoria de casos, els 20 cm. També hi ha enfarinades a moltes zones del Prepirineu i llocs elevats de la Depressió Central. Neu que ha provocat algunes incidències a la mobilitat.
ARA, A BARCELONA: SEGUIDORS DE L'ARSENAL PROVOQUEN DESTROSSES AL METRO I FAN MOFA D'UN PIDOLAIRE
Indignació pel comportament d'alguns aficionats de l'Arsenal a Barcelona a les hores prèvies al partit contra el Barça. Van provocar aldarulls i destrosses a una estació de metro i, igual que van fer els aficionats del PSV a Madrid, van fer mofa d'un indigent que demanava a la plaça reial.
CONSELLERIA EXTERIOR: JUNTS PEL SÍ I LA CUP REBUTGEN EXIGIR AL GOVERN QUE COMPLEIXI LA SUSPENSIÓ DEL TC
EL govern en funcions demana al Constitucional que suspengui BETA el decret que canvia el nom a la conselleria d'exteriors perquè segueix sobrepassant les seves competències. Avui el Parlament han rebutjat exigir al govern de la Generalitat que compleixi la suspensió. A aquesta hora es constitueix la primera de les ponències de les lleis de la ruptura que Ciutadans, PSC i PP porten al Constitucional
PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR: LA GENERALITAT CONFIRMA QUE EL CURS VINENT TANCARÀ 67 LÍNIES DE P3
La Generalitat ha confirmat que el curs vinent es tancaran 67 línies de P3. El departament ho justifica dient que es viu el descens de natalitat més gran dels últims 30 anys. Després repassarem totes les dades de la preinscripció pel curs 2016-2017 que s'obrirà del 30 de març al 7 d'abril.
TRIDENT DE CHAMPIONS: EL BARÇA GUANYA L'ARSENAL PER 3 A 1 I SERÀ PER NOVÈ ANY SEGUIT A QUARTS DE FINAL
Més enllà de la polèmica pels aldarulls l'esport ens deixa una apassionant nit de Champions BETA El Barça serà per novè any consecutiu als quarts de final després de guanyar l'Arsenal per 3 a 1. Neymar, Suárez i Messi van liderar amb els seus gols el triomf d'un conjunt blaugrana que ja suma 38 partits invicte. Demà al migdia coneixeran el proper rival.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán