L'Informatiu: L'Informatiu - 27/04/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 27/04/16

27/04/2016 00:28:35
L'Informatiu - 27/04/16 L'Informatiu - 27/04/16
L'Informatiu - 27/04/16 00:28:35 27/04/2016
Sinopsis


Els partits premen l'accelerador cap a la precampanya electoral després d'haver-se constatat que no hi haurà investidura. Mariano Rajoy insisteix en contrastar la seva aposta per una gran coalició amb la negativa de Sánchez a pactar , el líder socialista manté que el culpable és Pablo Iglesias, Podemos acusa al PSOE per no haver aconseguit el govern i Ciutadans dóna per acabat l'acord amb Sánchez.

Ha quedat vist per sentència el judici pel cas de l'Ester Quintana amb els informes finals de les parts, que han ratificat les seves posicions: les acusacions mantenen que una pilota de goma va mutilar Quintana, i que la va disparar l'escopeter acusat per ordre del sotsinspector. Les defenses, en canvi, consideren que això no ha quedat provat en el judici.

Avui es commemora el Dia Mundial contra la contaminació sonora i ens acostarem a la realitat dels acúfens: persones que perceben sons, fins i tot, quan no n'hi ha. És el resultat d'una sobrexposició al soroll.

Fer-se gran no és sinònim de renunciar al sexe. Si més no, això indiquen les dades d'una enquesta feta entre persones majors de 65 anys. El 63% creuen que el sexe no té perquè acabar-se, però només un de cada 3 asseguren haver mantingut algun contacte sexual durant l'últim mes. Pel que fa a la percepció del risc, més del 45% consideren que, a la seva edat, no els calen mesures de protecció.

Als esports, el Barça de bàsquet queda fora de la Final Four de l'Eurolliga després de perdre contra el Lokomotiv Kuban per 81 a 67 en el cinquè partit de quarts de final. Els blaugrana no van saber jugar amb pressió i es van enfonsar amb només 5 punts a l'últim període. L'equip de Xavi Pascual només ha guanyat un dels deu últims títols.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán