L'Informatiu: L'Informatiu - 17/10/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 17/10/16

17/10/2016 00:26:52
L'Informatiu - 17/10/16 L'Informatiu - 17/10/16
L'Informatiu - 17/10/16 00:26:52 17/10/2016
Sinopsis


L'estàtua eqüestre decapitada de Franco que forma part de la polèmica exposició de l'ajuntament de Barcelona ja és al Born i ho ha fet carregada d'expectació i de polèmica. Tant que fins i tot ja li han llençat algun ou. Aquest matí els operaris l'han col·locat a les portes del centre cultural al costat d'escultures de la república i la transició democràtica. El consistori defensa la mostra davant les crítiques que ha rebut dels partits de l'oposició.

A un altre ajuntament, el de Badalona, s'obre la possibilitat d'un canvi d'alcalde. Després dels fets del 12 d'octubre, Xavier Garcia Albiol s'ha mostrat disposat a donar suport a la moció de censura que el PSC vol presentar contra l'alcaldessa de la coalició Guanyem Badalona en Comú, Dolors Sabaté. Sumarien els 14 vots necessaris però, de moment, els socialistes descarten fer aquesta moció amb els populars.

L'altre front dels socialistes catalans és la seva decisió de votar en contra de Rajoy encara que el Comitè Federal aposti per l'abstenció. Miquel Iceta manté que el PSC manté la postura i que pretén convèncer als seus companys. Aquesta mateixa setmana es reunirà amb el president de la gestora, Javier Fernández.

Un de cada cinc homes i una de cada tres dones conviuen diàriament amb el dolor crònic. De fet, és el problema de salut més habitual a les consultes mèdiques. Avui se celebra el Dia Mundial del Dolor crònic, i hem parlat amb especialistes que recomanen estratègies per aprendre a conviure amb el dolor i no permetre que sigui l'eix central de la vida.

El Barça comença a preparar el partit de Champions contra el Manchester City amb les novetats de Jordi Alba i Sergi Roberto. Els dos defenses ja s'han recuperat de les seves lesions i Luis Enrique podrà comptar amb l'equip de gala. Mascherano ha signat aquest migdia la renovació fins al juny de 2019.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán