L'Informatiu: L'Informatiu - 30/06/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 30/06/16

30/06/2016 00:28:11
L'Informatiu - 30/06/16 L'Informatiu - 30/06/16
L'Informatiu - 30/06/16 00:28:11 30/06/2016
Sinopsis


El nou projecte urbanístic pel complex recreatiu que es coneix com BCN World preveu reduir totes les dimensions. Menys terreny, menys superfície edificable, edificis més baixos i menys superfície dedicada al joc. El vicepresident de la Generalitat l'ha presentat avui a Salou. Oriol Junqueras ha anunciat que les obres podrien començar d'aquí a un any. Abans, el projecte s'ha d'adjudicar a un dels tres grups inversors que hi opten, i d'això dependrà també el nombre de casinos que s'hi construiran i que seran 1 ó 2 com a màxim.

L'Ajuntament de Barcelona presenta noves mesures contra el top manta, admetent que el fenòmen és molt complex i no acabarà de forma immediata. Els 800 venedors concentrats al Moll del Port Vell seran objecte de més intervencions policials i una campanya per dissuadir clients i turistes de comprar-hi.Per als comerciants, les mesures són insuficients i arriben tard.

El 97% dels estudiants que es van presentar a la selectivitat l'han aprovada, amb una nota mitjana de 6,6, una xifra lleugerament més baixa que l'any passat, i la nota mitjana d'accés a la universitat queda en un 7,03. Per damunt d'aquesta mitjana hi ha estudiants com la Patrícia, que amb un 9,8 que ha fet la millor selectivitat de Catalunya.

Arrenca el Festival Grec de Barcelona que compleix 40 anys tornant als origens i recuperant l'esperit reivindicatiu. El conflicte, el poder i la dona són els eixos principals d'una edició d'innegable pes polític. Fins el 31 de juliol, 141 propostes de Teatre, dansa, música i circ que aquesta tarda inaugura un concert gratuït de l'Orquestra Plateria.

El president del Barça Josep Maria Bartomeu assegura que Neymar renovarà en els propers dies per 5 temporades. Diu que el jugador sempre ha volgut quedar-se i que només falta tancar els serreles del nou contracte. Bartomeu, en canvi, no ha anunciat cap fitxatge tot i que ha dit que tenen previst gastar-se 60 milions d'euros.

 

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán