L'Informatiu: L'Informatiu - 05/10/16 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 05/10/16

05/10/2016 00:27:05
L'Informatiu - 05/10/16 L'Informatiu - 05/10/16
L'Informatiu - 05/10/16 00:27:05 05/10/2016
Sinopsis

Debat de Política General al Parlament. El primer de  Carles Puigdemont. En el seu discurs ha reafirmat el full de ruta i ha apel.lat als vots de la CUP i Catalunya si que es pot per aprovar els pressupostos. Uns comptes que incorporaran una oferta de 7 mil llocs de treball públics. Mentrestant, segueix la negociació de les resulocions que es votaran demà. Sembla que Jutns pel sí i la CUP acostarien posicions sobre la data del referèndum tot i les seves diferències.

També us donarem els detalls de l'incendi a un pis de L'Hospitalet de Llobregat on han mort dues persones. Es tracta d'una dona de 84 anys i un home de 59, mare i fill, que vivien a l'habitatge afectat. El foc ha obligat a desallotjar als 25 veïns de l'edifici.

El polèmic Saloufest diu adéu. L'empresa organitzadora ha confirmat que el festival no es tornarà a celebrar. En un comunicat, asseguren que han rebut pressions de l'Ajuntament i la Generalitat que fan fet inviable continuar endavant. L'alcalde de Salou ha celebrat la decissió

La selecció espanyola acaba d'aterrar a Torí, on demà s'enfronta a Itàlia en el segon partit de classificació per al Mundial de 2018. Els homes de Lopetegui volen venjar-se de l'eliminació de la passada Eurocopa i situar-se com a líders de grup. Piqué, Alba, Busquets i Iniesta apunten a l'equip titular.

El catàleg d'obres de Gaudí creix. Aquesta és la capella de l'església de Sant Joan, al barri de Gràcia de Barcelona i que, segons un historiador, es tracta d'una obra que va dissenyar l'arquitecte. Fins ara es considerava que era d'un dels seus col·laboradors. El descobriment es presenta avui al segon congrés mundial sobre l'artista.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán