L'Informatiu: L'Informatiu - 30/07/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 30/07/15

30/07/2015 00:28:11
L'Informatiu - 30/07/15 L'Informatiu - 30/07/15
L'Informatiu - 30/07/15 00:28:11 30/07/2015
Sinopsis

 

Primera reunió de treball entre Artur Mas i Ada Colau. Tots dos han coincidit en el bon ambient de la trobada. Generalitat i ajuntament han decidit tirar endavant a partir de setembre la connexió del tramvia de la Diagonal i també s'ha avançat en el reconeixement del deute del govern català amb el consistori que seria, almenys, de 55 milions d'euros. Sobre el procés sobiranista han dit que coincideixen en la necessitat de consultar als ciutadans. 

Les paraules del president del cambra de comerç demanant que s'expliquin les conseqüències econòmiques que tindria la independència han entrat al debat polític. Pel govern són paraules que sorgeixen del soroll contrari al seu projecte independentista i el PP es felicita que l'empresariat comenci a fer públics els seus temors. 

Detingut un dels ferits en el tiroteig de dimarts a l'entorn de les Rambles. Es tracta de l'home que va resultar ferit de bala i que estava ingressat al Clínic. De fet, els Mossos l'han detingut a l'hospital ja que sobre ell hi ha una ordre de cerca i captura. Primer va presentar un passaport fals belga però és de nacionalitat holandesa.

Messi i Mascherano escurcen les vacances quatre dies i s' incorporen a la disciplina del Barça. Els dos internacionals argentins han passat les revisions mèdiques juntament amb els brasilers Neymar i Alves que ja tenien previst tornar avui. Claudio Bravo és l'únic jugador que li falta a Luis Enrique.  

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán