L'Informatiu: L'Informatiu - 20/07/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 20/07/15

20/07/2015 00:27:11
L'Informatiu - 20/07/15 L'Informatiu - 20/07/15
L'Informatiu - 20/07/15 00:27:11 20/07/2015
Sinopsis

 

La terrassa del Museu d'Història de Catalunya acollirà aquesta tarda la presentació de l'acord de Convergència Democràtica, Esquerra Republicana i les entitats independentistes per presentar-se a les eleccions del 27 de setembre. El document porta per nom: Junts pel Sí a un  estat independent. Per cert, aquest matí s'ha confirmat que Pep Guardiola tancarà de manera simbòlica la llista. 

Creixen els recels a l'acte de l'11 de setembre de l'ANC i Òmnium.  Avui tant la plataforma Catalunya si que es pot com Unió han dit que podrien no anar-hi. Tant Gemma Ubasart, la líder de Podem, com Ramon Espadaler, el candidat democratacristià, han dit que podrien no anar-hi si és un acte de suport a la llista de Mas i Junqueres. La setmana passada Ada Colau ja es va manifestar en aquest sentit.

Alliberada una dona després de 4 anys d'explotació sexual. Aquest és el local situat a prop de Figueres on l'obligaven a prostituir-se. Va venir de Romania buscant una vida millor i es va trobar un infern. Es va quedar embarassada del seu proxeneta i va tenir un nadó ara fa 8 mesos. La Policia Nacional ha aconseguit alliberar-la gràcies a una denuncia enviada al correu trata@policia.es que lluita contra aquest fenomen.

Així és com han quedat alguns camps de fruita de les comarques de Lleida després de la ventada i la pedregada de dissabte a la tarda. La pera i la nectarina són les més afectades. De fet, a moltes explotacions aquesta setmana estava previst començar la recol·lecció Ara demanen als perits que valorin amb urgència els danys que, en alguns casos, han arribat al 50 per cent.

El Barça ja és a Los Angeles on comença la seva gira americana. L'equip de Luis Enrique jugarà tres amistosos contra Los Angeles Galaxy, el Manchester United i el Chelsea. El president Bartomeu s'incorporarà els pròxims dies un cop prengui possessió del càrrec aquesta tarda.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán