L'Informatiu: L'Informatiu - 05/11/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 05/11/15

05/11/2015 00:28:02
L'Informatiu - 05/11/15 L'Informatiu - 05/11/15
L'Informatiu - 05/11/15 00:28:02 05/11/2015
Sinopsis

 

El Tribunal Constitucional ha admès a tràmit per unanimitat els tres recursos d'empara presentats per Ciutadans, PSC i PPC contra la tramitació de la resolució independentista de Junts pel sí i la CUP. Els membres del Tribunal han deixat per la tarda la discussió sobre si es prenen mesures cautelars que passarien per suspendre el ple de dilluns on es preveu debatre el text, unes mesures sol·licitades per Ciutadans i populars.

A un mes i mig de les eleccions generals s'ha fet públic el baròmetre del CIS de l'octubre. El PP tornaria a guanyar les eleccions i manté la distància amb el PSOE. Tots dos augmenten intenció de vot i reforcen el bipartidisme. Al seu darrera però a 14 punts de distància s'hi situa Ciutadans que supera a Podemos que segueix a la baixa. Per primera vegada s'analitza la intenció de vot de Convergència i Unió per separat. Convergència treuria un 2,2 per cent dels vots i Unió un 0,1.

Volkswagen admet que a Espanya hi ha 50 mil vehicles que emeten més CO2 del que deien. El ministre d'Industria ha avançat que demanaran a l'empresa que paguin als afectatsi els diners de més en impostos.

El Barça s'assegura pràcticament el pas a vuitens de final de la Champions en guanyar el Bate Borisov per tres a zero. Neymar, amb dos gols, i Suárez, amb un altre, van tornar a liderar un equip que va patir la lesió de Rakitic. L'afició va protestar contra la sanció de la UEFA amb milers d'estelades i una pancarta demanant respecte

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán