L'Informatiu: L'Informatiu - 16/10/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 16/10/15

16/10/2015 00:26:44
L'Informatiu - 16/10/15 L'Informatiu - 16/10/15
L'Informatiu - 16/10/15 00:26:44 16/10/2015
Sinopsis

 


Tot i el suport que va donar a Artur Mas a les portes del Tribunal, la CUP manté que no l'investirà president, un punt que, ara per ara, no estaria centrant les negociacions amb Junts pe Sí. Mas ha proposat avui a la CUP que l'investeixin i després facin d'oposició. En la mateixa entrevista el president en funcions diu que si el procés judicial pel 9N acaba amb la seva inhabilitació ja es veurà si s'acata o es desobeeix. Des del govern li recorden que ell ha no està per sobre de la llei i ha de ser el primer en complir-la.

La Generalitat es compromet a oferir ajuts per la innovació que permetin garantir les inversions del grup Volkswagen a SEAT. També novetats a Valeo, la direcció no traslladarà la producció de la factoria de Martorelles a Saragossa. Els sindicats esperen més detalls i mantenen la vaga indefinida.

Es l'alegria a l'administració de loteria del Poble Nou de Barcelona on s'ha venut la butlleta de la Primitiva premiada amb cent un milions d'euros, el premi més gran que ha donat mai aquest sorteig. De l'afortunat no en sabem gairebé res: només que l'aposta va ser automàtica i que es va gastar 8 euros, segurament, els millor invertits de la seva vida.

El Barça s'enfrontarà al Villanovense de segona B als setzens de final de la Copa del Rei. Els blaugrana viatjaran a Extremadura el 28 d'octubre mentre que la resta d'eliminatòries començaran el 2 de desembre. El Reus jugarà amb l'Atlètic de Madrid, l'Espanyol amb el Llevant i el Llagostera amb el Deportivo.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán