L'Informatiu: L'Informatiu - 06/10/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 06/10/15

06/10/2015 00:25:51
L'Informatiu - 06/10/15 L'Informatiu - 06/10/15
L'Informatiu - 06/10/15 00:25:51 06/10/2015
Sinopsis

 

La Infanta Cristina i el seu marit Iñaki Urdangarín s'asseuran al banc dels acusats a partir del proper 11 de gener. Aquesta serà la data en que començarà el judici pel cas Nóos en una sala habilitada especialment per l'ocasió. En total, seran jutjades 16 persones més entre les que destaquen el soci d'Urdangarín, Diego Torres, o l'expresident balear, Jaume Matas. S'espera que hi compareguin centenars de testimonis. L'objectiu esbrinar si es van quedar amb 6 milions d'euros públics. 

Volkswagen revisarà totes les inversions després de l'escàndol de la manipulació d'emissions en alguns dels seus vehicles. El president del comitè d'empresa de la companyia ho ha anunciat avui en una gran assemblea de treballadors que es fa a Alemanya.

El Ministeri de Foment dóna un impuls definitiu a l'estació de la Sagrera de Barcelona i lícita el projecte. L'objectiu és tenir la nova infraestructura acabada al 2020. El disseny actual l'havien tancat Foment amb l'alcalde Trias. Ada Colau ha mostrat el seu disgust per no haver sabut fins ara que el projecte ja avança.

El secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, es mostra tranquil per la renovació de Neymar i creu que el brasiler jugarà molts anys al club. Robert considera que no s'han de precipitar en la reaparició de Messi ni a l'hora fitxar al mercat d'hivern.

I després dels esports veure la intensa i diversa setmana musical a Barcelona. El Gran Teatre del Liceu estrena demà temporada amb el Nabucco de Verdi i aquesta nit repeteixen concert al Sant Jordi els U2 que anit van fer la primera de les 4 actuacions amb desplegament de tècnica i música. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán