L'Informatiu: L'Informatiu - 09/07/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 09/07/15

09/07/2015 00:26:29
L'Informatiu - 09/07/15 L'Informatiu - 09/07/15
L'Informatiu - 09/07/15 00:26:29 09/07/2015
Sinopsis

 

El president Mas confirma a Televisió Espanyola que en els propers dies convocarà la cimera amb les forces sobiranistes i les entitats per acabar de tancar el debat sobre les llistes de cara a les eleccions del 27-S, i amb l'horitzó del 3 d'agost com a data límit per dissoldre el Parlament. També s'hi ha referit el ministre d'exteriors, José Manuel García-Margallo. El ministre ha qualificat la situació política a Catalunya d'extraordinàriament confusa.

A Barcelona, l'Ajuntament no ha pogut tancar l'organització municipal, el conegut com cartipàs Municipal. El principal punt de discussió: la polèmica rebaixa del salari de l'Alcaldessa i els càrrecs electes. Dimarts és la data límit per constituir els òrgans de govern municipals, que sense acord amb l'oposició poden quedar bloquejats. 

Una plaga de xinxes a gran part dels més de 50 mil plàtans beta de Barcelona causa molèsties a vianants i veïns. L'Ajuntament  ha iniciat les fumigacions d'aquest insecte, que no pica.

L'Art Digital envaeix hotels, transport públic i galeries de Barcelona fins el 19 de juliol. És la segona Mostra simultània d'aquest art, fora dels circuits habituals, que cada dia compta amb més adeptes.

El turc Arda Turan arriba aquesta tarda a Barcelona i demà serà presentat com a nou jugador del Barça per a les properes 5 temporades. El seu fitxatge per part de la Junta Gestora continua generant polèmica entre els candidats a la presidència.

 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán