L'Informatiu: L'Informatiu - 24/06/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 24/06/15

24/06/2015 00:26:05
L'Informatiu - 24/06/15 L'Informatiu - 24/06/15
L'Informatiu - 24/06/15 00:26:05 24/06/2015
Sinopsis

 

Catalunya ha viscut una revetlla de Sant Joan sense incidents importants. Sopars al carrer o a la platja, la música i el ball i les fogueres i els petards han protagonitzat la nit més curta de l'any i els bombers han hagut de fer més d'un  miler de serveis per apagar petits incendis a matolls, papereres i contenidors, sobretot al Vallès, al Maresme i al Baix Llobregat. I un altre de més important que ha cremat a la zona del Puig Castellar, a Sant Vicenç dels Horts, ja controlat. Després de la festa, els serveis de neteja han retirat 17 tones de residus de les platges de Barcelona i altres 32 tones de les platges metropolitanes.

Al Congrés dels diputats Convergència i Unió escenifica el seu divorci i acorda crear dos subgrups, ja que el Reglament els obliga a continuar com un únic grup fins al final de legislatura. Es diran Grup Parlamentari de Convergència i d'Unió. Cadascun tindrà un portaveu i treballaran de forma autònoma. Els portaveus seran, respectivament Pere Macias i Josep Antoni Duran i Lleida. 

Arriben a Barcelona els companys de l'expedició dels tres alpinistes morts diumenge per una allau al Kirguistan. Mentrestant, continuen els tràmits burocràtics per repatriar els cossos dels tres nois, dos catalans i un valencià d'entre 18 i 24 anys.

I avui ens hem fixat en el fenomen de les Tribute Bands. Estan formades per músics que interpreten temes dels seus grups preferits per retre'ls homenatge. Hi trobem representats alguns dels grans clàssics del rock i el pop. 

Caixa o faixa per al Barça de bàsquet. L'equip de Xavi Pascual està obligat a guanyar aquesta tarda al Palau el tercer partit de la final de la lliga o el Reial Madrid, que domina per dos a zero, es proclamarà campió. Navarro continua amb molèsties al peu i és baixa per a un duel que podreu veure a partir de les 19 a La 1.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán