L'Informatiu: L'Informatiu - 27/05/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 27/05/15

27/05/2015 00:27:54
L'Informatiu - 27/05/15 L'Informatiu - 27/05/15
L'Informatiu - 27/05/15 00:27:54 27/05/2015
Sinopsis

 

El president del govern obre la porta a canvis al Partit Popular tot i que dilluns va dir que no n'hi hauria ni al PP ni a l'executiu. Ho ha dit aquest matí al Congrés dels Diputats on ha ratificat les seves polítiques i on no ha volgut entrar a valorar les dimissions de diversos barons com el valencià o el balear. En tot cas ha dit que els canvis aniran a poc a poc. La líder del PP català demana unitat, explicar-se millor i creu que Rajoy és el millor candidat per les generals. 

Segueixen els moviments després de les eleccions de diumenge. A Barcelona hem vist una imatge destacada la d'Ada Colau entrant per primera vegada a l'ajuntament de la capital catalana després de la seva victòria. Ha anunciat que demà es reunirà amb Xavier Trias, que manté els contactes per aconseguir suports i ha exigit a Artur Mas que pagui el deute que té amb el consistori barceloní. 

Per cert que Ada Colau ha sigut un dels 700 voluntaris que aquesta matinada ha participat a la iniciativa de la Fundació Arrels en el que s'ha fet un recompte de les persones que hi ha dormint al carrer a Barcelona. En total n'han localitzat 892 Ara aquestes dades serviran per fer propostes que ajudin a millorar la lluita contra la pobresa.

Avui ens passejarem pels carrers Girona  que s'estan convertint en un gran atractiu per produccions audiovisuals de tot el món. Tot apunta que a la tardor la ciutat serà l'escenari de la sèrie Joc de trons i en els propers dies s'hi instal·larà l'equip de la segona part de "8 apellidos vascos". Tot plegat fruit d'un treball intens en contacte amb els grans estudis de la indústria. 

Luis Suárez torna a entrenar-se amb el grup i dissabte podrà jugar la final de Copa contra l'Athletic de Bilbao. El davanter uruguaià encara no té l'alta mèdica però ja ha deixat enrera les molèsties als isquiotibials que arrossegava els últims dies.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán