L'Informatiu: L'Informatiu - 13/04/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 13/04/15

13/04/2015 00:28:04
L'Informatiu - 13/04/15 L'Informatiu - 13/04/15
L'Informatiu - 13/04/15 00:28:04 13/04/2015
Sinopsis

 

Cimera euromediterrània a Barcelona. El Palau de Pedralbes aculla a aquesta hora representants de 36 pasios per encara la relació entre la Unió Europea i els paisos de la ribera sud del Medeterrani. A l'acte d'obertura hi han intervingut el president espanyol, Mariano Rajoy, i el català, Artur Mas, que han compartit moents distensió al llarg de tot el matí tot i que en els seus discursos han deixat clares les diferències. Gestos i discursos en una cimera que té com a eix central el terrorisme jihadista.

Al Parlament nova sessio de la comissió d'investigació sobre el frau fiscal i la corrupció política. Avui el dinar de La Camarga ha tornat a centrar el debat amb les compareixences del director de Método 3, l'agència d'espionatge que va fer l'enregistrament, i José Zaragoza, l'exsecretari d'organitació del PSC que nega haver encarregat la gravació.

Novetats en la lluita contra el cáncer de colon. Una investigació internacional liderada per la Vall d'Hebrón conclou que la combinació d'un fàrmac amb la quimioteràpia permet allargar l'esperça de supervivència en el cas dels malalts amb metàstasi. Després ens ho explica el doctor Josep Tabernero que ha liderat aquesta investigació. 

Als esports, el Barça ja està centrat en l'eliminatòria de quarts de final de la champions amb el Paris Saint Germain. Luis Enrique s'emporta els 21 jugadors que té disponIbles del primer equip i també ha cridat el davanter del filial Munir. No viatjaran demà a París Dani Alves, que està sancionat, ni Vermaelen, que s'entrenarà a Barcelona.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán