L'Informatiu: L'Informatiu - 27/02/15 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 27/02/15

27/02/2015 00:28:56
L'Informatiu - 27/02/15 L'Informatiu - 27/02/15
L'Informatiu - 27/02/15 00:28:56 27/02/2015
Sinopsis

 

El jutge Vidal entrava aquesta migdia al seu despatx l'Audiència de Barcelona. Fins la setmana que ve no serà efectiva la suspensió de 3 anys imposada pel ple del Consell General del Poder Judicial per haver participat en la redacció d'una constitució catalana. Avui ha rebut el suport de desenes de persones a les portes del jutjat i també ha confirmat que estudia ofertes per entrar a la política dins l'òrbita sobiranista. I segona acabem de saber el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha rebutjat els recursos d'Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau conta les querelles pel 9N i manté oberta la causa. 

Aquests dies molts pares viuen amb certa angoixa l'elecció de centre escolars pels seus fills. A L'Informatiu us explicarem què diuen els experts que cal tenir en compte i quins poden ser els errors. L'ensenyament de l'anglès és un dels elements que més es valora. 

Pla per resoldre la històrica manca de sorra a algunes platges del maresme. El ministeri de medi ambient hi destinarà 30 milions d'euros en 15 anys per abocar-hi sorra i construir dics de contenció on calgui. La Generalitat i els alcaldes veuen bé la iniciativa, però troben insuficient el pressupost. 

Signen contractes per treballar els propers dies al Mobile World Congress que el dilluns inaugurarà el rei Felip. En total, s'espera que s'hagin creat més de 12 mil llocs de treball. Al recinte firal de Gran Via s'enllesteixen els detalls. El gruix de congressistes arribarà aquest cap de setmana.

La fiscalia de l'Audiència Nacional insisteix en processar Josep Maria Bartomeu pel cas Neymar. Considera que les explicacions que el president del Barça va donar al jutge Pablo Ruz fa un parell de setmanes no van ser suficients i que ha de seguir imputat per delicte fiscal. 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán