L'Informatiu: L'Informatiu migdia - 24/12/14 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu migdia - 24/12/14

24/12/2014 00:23:36
L'Informatiu migdia - 24/12/14 L'Informatiu migdia - 24/12/14
L'Informatiu migdia - 24/12/14 00:23:36 24/12/2014
Sinopsis

 

El ministre de l'Interior qualifica de "poc presentable" la citació d'expresidents i alts càrrecs del govern espanyol a la comissió del frau fiscal del Parlament i en canvi no se citi al president Mas ni cap exconseller de la Generalitat. En declaracions a Ràdio 4, Jorge Fernández Díaz també ha dit que respecta la decisió de presentar i admetre a tràmit la querella contra Artur Mas i altres membres del govern català, i ha afegit que hagués estat extraordinari que una querella amb el suport que té aquesta no s'admetés a tràmit. Sobre el cas dels presumptes comptes a l'estranger de l'alcalde de Barcelona, el ministre ha dit que l'arxivament provisional per part de la Fiscalia, que s'ha conegut avui, és el procediment normal, i ha admès que l'informe policial sobre aquest cas no s'hauria d'haver filtrat. En aquest sentit l'alcalde Xavier Trias s'ha preguntat com es fan aquests informes i com pot ser que es filtrin. 

Josep Lluís Núñez i el seu fill surten de la presó de Quatre Camins per menjar els torrons a casa. Dels dos anys de condemna per subornar inspectors d'HIsenda només han complert 5 setmanes i tres dies. Després de Nadal, només caldrà que hi pernoctin.

Les compres d'última hora són l'altra imatge del dia. Un allau de gent comprant arreu, sobretot als centres neuràlgics de les ciutats. Els comerciants confien que les vendes millorin les de l'any passat.

Aquests són dies de trobades familiars, però hi ha moltes persones grans que estan soles. Les residències ofereixen tot l'any i molt especialment  per nadal, un plat a taula a qualsevol que tingui més de seixanta anys i estigui sol. 

Nova fita del muntanyenc català Kilian Jornet. Bat el rècord d'ascensió i descens de l'Aconcagua i rebaixa en cinquanta set minuts l'anterior marca. L'atleta de Puigcerdà puja i baixa el cim més alt d'Amèrica en menys de tretze hores.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán