www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
3768753
  • Josep Gordi, BCQ, IAAC i The Campboards

Inspira - Josep Gordi, BCQ, IAAC i The Campboards

21 oct. 2016

En Josep Gordi és professor de Geografia a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. Amant de la natura, ens explicarà els valors de la naturalesa i com connectar amb ella. La seva passió és tal que ens donarà les claus per connectar amb la natura i, de retruc, ser més feliços. Ens descobrirà Gallecs, un espai natural del Vallès Oriental, que ha aconseguit

conservar els seus valors naturals i paisatgístics en un entorn altament antropitzat, i ens donarà les claus per retornar a la natura amb mètodes poc convencionals com gaudir del silenci, parlar amb els arbres o caminar descalç pel bosc.

En David Baena i en Toni Casamor encapçalen l'estudi BCQ. Són autors d'obres tan rellevants com la de la Biblioteca Sant Gervasi – Sant Maragall, respectant els jardins de Vila Florida; o el Pont de Sarajevo, que uneix Trinitat Vella i Trinitat Nova, i es caracteritza per ser un espai més amable amb els ciutadans i que redueix la contaminació.

Des de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya ens presentaran els seus últims projectes en robòtica i impressió 3D aplicada a l'arquitectura.

Finalment, visitarem The Campboards, un projecte de l'estudi Aixopluc, en el que ofereixen refugi a canvi de coneixement.

veure més sobre "Inspira - Josep Gordi, BCQ, IAAC i The Campboards" veure menys sobre "Inspira - Josep Gordi, BCQ, IAAC i The Campboards"

Els últims 14 programes de Inspira

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos