Informatiu Balear: Informatiu Balear - 28/01/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 28/01/14

28/01/2014 00:27:12
Informatiu Balear - 28/01/14 Informatiu Balear - 28/01/14
Informatiu Balear - 28/01/14 00:27:12 28/01/2014
Sinopsis

Més de 14 mil persones esperen a ser intervingudes quirúrgicament a la sanitat pública balear. Els temps mitjà d'espera és de 114 dies.

Primera víctima mortal de la grip A aquest hivern a Menorca. És un home de 45 anys sense patologies prèvies. L'IB-salut llança un missatge de tranquil·litat i recorda que la campanya de vacunació encara està oberta.

Avui s'ha formalitzat l'entrega, per part de Patrimoni Nacional del iot Fortuna a Fundatur, la fundació formada per una sèrie d'empresaris i institucions de les Balears que l'any 2000 compraren l'embarcació per a que l'usàs el Rei d'Espanya.

Continua el degoteig d'al·legacions contra les prospeccions petrolíferes.

Avui l'aliança mar blava n'ha presentades 1.200 a la subdelegació del Govern a Eivissa. En total quasi 20 mil eivissencs han signat contra el projecte.

Els constructors s'aferren a la rehabilitació d'habitatges com a salvavides de la crisi. Han creat una plataforma per promocionar aquesta opció i informar els propietaris de totes les ajudes disponibles.

Els docents presentaran una denúncia contra la consellera d'Educació per prevaricació en l'obertura d'expedients disciplinaris als directors. També l'acusen de persecució laboral.

El Mallorca ha celebrat avui un consell d'administració que pot suposar el relleu a la presidència del club. La intenció era votar la destitució de Cerdà, després de l'aliança entre Serra Ferrer i l'alemany Utz Classen.

Demà el cel estarà tapat, i hi haurà preciptacions dèbils i aïllades. El vent seguirà bufant fort de mestral i llebeig, amb ratxes que poden superar els 80 quilòmetres per hora.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano