Informatiu Balear: Informatiu Balear - 27/12/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 27/12/13

27/12/2013 00:27:52
Informatiu Balear - 27/12/13 Informatiu Balear - 27/12/13
Informatiu Balear - 27/12/13 00:27:52 27/12/2013
Sinopsis

Carlos Delgado dimiteix com a conseller de Turisme i Esports. Diu que és una decisió personal. Jaime Martínez, fins ara director general de Turisme, serà el seu successor. Prendrà possessió del càrrec avui horabaixa.

Ja fa 25 dies que va desaparéixer Malén Ortiz. La recerca de la Guàrdia Civil continua. Avui han decidit cercar-la per la mar i per les clavegueres de la zona per on va desaparéixer.

Els sindicats de l'ensenyament concertat han presentat avui la convocatòria de vaga per al dia 7 de gener. La consellera Camps ha dit que les vagues no es convoquen per solidaritat amb els directors.

Un home ha mort en incendiar-se el cotxe on dormia a un carrer d'Eivissa. Eren poc més de les 7 del matí, quan el 061 rebia l'avís. De moment, no es coneix la identitat de la víctima.

Amb tants de dinars i sopars de Nadal, és habitual engreixar devers 2 quilos de mitjana. Els experts recomanen compensar amb menjades més lleugeres. I sobretot, consumir alcohol i dolços amb moderació.

El grup Antònia Font va oferir anit passada el primer dels tres concerts per dir adéu al seu públic més fidel, en el Teatre Principal de Palma. La formació liderada per Pau Debón, es dissol després de 17 anys.

Rafel Nadal ha perdut en el torneig d'exhibició d'Abu Dhabi contra David Ferrer. L'alacantí ha estat millor i s'ha imposat per un doble 6 a 4.

Per a demà s'espera un temps ennigulat. A Menorca, el vespre podria caure algun ruixat dèbil. El vent bufarà de llebeig moderat i girarà el vespre a tramuntana i mestral. A la mar, forta maror.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano