Informatiu Balear: Informatiu Balear - 23/05/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 23/05/14

23/05/2014 00:23:00
Informatiu Balear - 23/05/14 Informatiu Balear - 23/05/14
Informatiu Balear - 23/05/14 00:23:00 23/05/2014
Sinopsis

Els taxistes van col·lapsar ahir temporalment la sortida de l'aeroport de Palma. Protesten per la presència cada vegada major de taxis pirates.

La marea verda torna a sortir al carrer. Devers 3.000 manifestants  - la meitat, segons la Policia -  es manifestaren per reclamar al Govern que es reobrin les negociacions.

El fiscal superior de les Balears prendrà una decisió en 7 dies sobre la querella presentada pels docents pels viatges de la consellera d'Educació a Menorca a càrrec de les arques públiques.

Els col·legis electorals ultimen els preparatius per a les eleccions de diumenge al Parlament europeu.

El Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears commemora els seus 25 anys. El president de la institució reconeix que la justícia és massa lenta perquè el sistema organitzatiu és obsolet.

Mostres de rebuig també a les Balears pel segrest de les nines nigerianes segrestades pel grup islamista Boko Haram fa 39 dies.

A Eivissa s'han fet aquests dies les jornades dels Bombers de Rescat en Alçada. Hi han participat 50 especialistes de tota Espanya.

Neix la Confederació de Patronals Turístiques de les Balears, com una nova aliança d'empresaris vinculats al turisme, però no a l'hoteleria.

Després de veure entrenar l'equip durant tres dies, el nou tècnic mallorquinista, Javier Olaizola, està convençut de la victòria diumenge a Girona.

Rafel Nadal ja és a París, amb l'objectiu de continuar regnant a Roland Garros després d'una temporada a terra batuda molt irregular.

Avui es presenta "Aritja", el projecte solidari a benefici de Talnique, un poble del Salvador destruit pel terretrèmol de 2001.

Demà cel estirat fins a migdia creixent les nuvolades l'horabaixa amb el vent de llevant. Temperatures agradables i a la mar, maror generalitzada.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano