Informatiu Balear: Informatiu Balear - 23/05/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 23/05/13

23/05/2013 00:25:05
Informatiu Balear - 23/05/13 Informatiu Balear - 23/05/13
Informatiu Balear - 23/05/13 00:25:05 23/05/2013
Sinopsis

Llorenç Huguet és el nou rector de la UIB. Va obtenir el 52 per cent dels vots, i començarà la seva segona etapa al capdavant de la UIB. El seu principal repte serà negociar el finançament de la Universitat i el pagament del deute del Govern.

Malestar entre els professionals sanitaris pels expedients disciplinaris oberts pel cas Alpha Pam. Metges i infermers neguen que el senegalès es morís per mor d'un error mèdic.

Les platges de les Balears perden aquest estiu 6 banderes blaves en comparació a l'any passat. La Platja de Muro i el port d'Andratx han rebut mencions especials per la bona accessibilitat.

Suport polític al projecte de remodelació de la platja d'en Bossa promogut per l'empresari Abel Matutes. El Consell d'Eivissa i l'Ajuntament de Sant Josep demanen al Govern un decret per agilitzar-ne la tramitació.

Nou mitjà de comunicació en català a les Illes. El diari Ara estrena capçalera pròpia a les Balears, amb un model innovador que es decanta per l'anàlisi. Pren el relleu del Diari Balears, que es deixa de publicar.

Rafel Nadal viatja a París com a favorit per guanyar el que seria el seu vuitè Roland Garros. El mallorquí, que acumula una bona ratxa de joc i resultats, serà el tercer cap de sèrie del torneig.

Avui horabaixa el cel estarà estirat, i el vent bufarà fluix de tramuntana. Per a demà s'esperen intervals de niguls amb probabilitat d'alguna precipitació dèbil a Mallorca i Menorca. Les temperatures es mantindran com les d'avui o seran una mica més baixes. El vent bufarà de ponent entre fluix i moderat.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano