Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear en 2' - 22/02/19

Informatiu Balear en 2' - 22/02/19

22 feb 2019

El Consell de Ministres aprova un decret llei i un avantprojecte per fer realitat el Règim Especial de les Illes Balears.
Capitania Marítima ha obert una investigació per esbrinar què va passar al port d'Alcúdia quan l'estela d'ones del ferri de Baleària va enfonsar un pesquer.
Al dia de la Igualtat Salarial denuncien que una dona ha de fer feina 7 anys més que un home per assolir els seus ingressos salarials.
Nova operació contra el tràfic d'estupefaents. La Guàrdia Civil ha registrat avui matí mitja dotzena de domicilis a Palma, Inca i Sa Pobla i ha detengut a set persones.
Indignació entre els advocats d'Eivissa per la situació de la justícia. A l'incendi de la seu principal dels Jutjats i la manca de mitjans, s'afegeixen els impagaments del torn d'ofici.
En la primera fase del projecte per fer la carta arqueològica subaquàtica de Mallorca ja s'han localitzat i catalogat més d'una vintena de jaciments en aigües de Pollença.
El Mallorca obri la jornada a Segona visitant avui vespre el Tenerife amb l'objectiu de trencar la ratxa de dos mesos i mig sense guanyar a domicili.
 

ver más sobre "Informatiu Balear en 2' - 22/02/19" ver menos sobre "Informatiu Balear en 2' - 22/02/19"
Programas completos (4324)
Clips

Los últimos 10.420 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos