Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
2854277
  • Informatiu Balear 2 - 10/11/14

Informatiu Balear 2 - 10/11/14

10 nov 2014

El jutge Castro és qui haurà de decidir si, finalment, du o no la infanta a Judici. Avui ha dit que ho decidirà una vegada tengui els escrits d'acusació.

El president del Govern fa una crida a complir la Constitució i el PP, qualifica la consulta de Catalunya de simulacre inútil. MES demana el dret a decidir també per a les Balears i els socialistes solucions polítiques.

Els afectats per la línia d'alta tensió a la marina de Llucmajor demanen un projecte alternatiu. Red Eléctrica diu que és l'únic possible per donar servei a més de dues mil persones de distintes urbanitzacions.

L'Hospital de Son Espases ha realitzat la primera intervenció de cirurgia de Parquinson a les Balears, que consisteix en la implantació d'un elèctrode a un nucli cerebral. 8 malalts podrien ser operats cada any.

Un gol d'Specovic donà al Reial Mallorca la cinquena victòria consecutiva. Per primera vegada en tota la temporada, els homes de Valeri Karpin comencen a mirar cap a la part alta de la classificació.

ver más sobre "Informatiu Balear 2 - 10/11/14" ver menos sobre "Informatiu Balear 2 - 10/11/14"
Programas completos (3678)

Los últimos 9.010 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos