Informatiu Balear: Informatiu Balear en 2' - 09/04/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear en 2' - 09/04/14

09/04/2014 00:02:41
Informatiu Balear en 2' - 09/04/14 Informatiu Balear en 2' - 09/04/14
Informatiu Balear en 2' - 09/04/14 00:02:41 09/04/2014
Sinopsis

L'aplicació de la Lomce a les Balears no suposarà la reducció d'hores de català. L'executiu mantindrà el seu pes en el programa d'estudis.

Ana Torroja, l'ex vocalista de Mecano, arriba a un acord amb la Fiscalia per evitar la presó a canvi d'admetre que va defraudar Hisenda.

Vist per a sentència el judici contra l'apicultor acusat de provocar l'incendi de la Serra de Morna. La Fiscalia ratifica la peticiço d'11 anys de presó i la defensa demana la lliure absolució.

El Govern preveu invertir més de mil milions d'euros en vuit anys per aconseguir reduir entre el 23 i el 30% les emissions contaminants a l'atmosfera.

El Partit Popular i UPyD rebutgen paralitzar les prospeccions petrolieres, en el Congrés dels Diputats, al·legant que comportaria el pagament de quantioses indemnitzacions.

Els taxistes de Palma elegiran per referèndum quins torns volen durant la temporada alta. Cort s'ha compromès a aplicar el que surti de la votació.

Els treballadors del transport discrecional denuncien llargues jornades laborals sense opció a cobrar hores extres. No descarten mobilitzacions durant la temporada.

La venda d'habitatges va caure devers un 8% a les Balears en el mes de febrer, la comunitat on menys es redueixen les operacions de compravenda.

Ja ha començat a fer feina la comissió oficial que haurà de redactar la candidatura de Palma a Patrimoni de la Humanitat.

Una teulera de Campos podrà formar part de la història de l'art modernista, gràcies a una comanda per a la Sagrada Família. Aquesta teulera ha fabricat un milenar de filloles per a la catedral de Gaudí.

Rafel Nadal està centrat en els darrers entrenaments a Manacor abans de partir cap a Montecarlo, parteix com a número 1 del món, amb ganes de fer un bon paper.

El Mallorca s'ha fet avui a Son Bibiloni la segona foto oficial de la temporada.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano