Informatiu Balear: Informatiu Balear - 19/09/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 19/09/13

19/09/2013 00:27:44
Informatiu Balear - 19/09/13 Informatiu Balear - 19/09/13
Informatiu Balear - 19/09/13 00:27:44 19/09/2013
Sinopsis

Quarta jornada de vaga de docents. Avui la protesta s'ha traslladat a la UIB, que ha celebrat l'inici del curs acadèmic. Mestres i professors han aprofitat per tornar a protestar contra l'aplicació del TIL i demanar la dimissió del president Bauzá i de la consellera Camps.

El seguiment de la vaga avui ha estat del 55 per cent segons els sindicats i del 14 per cent segons el Govern.

Les associacions de pares donen suport a la vaga de docents i algunes fins i tot animen a no dur els nins a classe. L'Institut de Política Familar els ha denunciat davant l'oficina del Menor per promoure l'absentisme.

El Tribunal Suprem revisa avui la primera condemna de Maria Antonia Munar pel cas Maquillatge. Si rebaixa la pena, de 5 anys i mig de presó, podria suposar la sortida l'expresidenta del Consell del centre penitenciari.

El batle de Palma, Mateu Isern, força el relleu en la cúpula de la Policia Local. L'escàndol de les oposicions ha suposat la dimissió d'Antoni Vera com a intendent, que serà substituït pel seu antecessor en el càrrec.

Rudy Fernández va exercir com a capità i va liderar la selecció espanyola cap a semifinals de l'Eurobàsquet. Espanya va derrotar per 90 a 60 la selecció de Sèrbia.

Per demà s'esperen intervals de niguls amb ruixats dèbils. A Menorca bufarà la tramuntana, xaloc a les Pitiüses i a Mallorca el vent bufarà fluix de direcció variable.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano