Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 11/06/13

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Informatiu Balear - 11/06/13

11 jun 2013

L'advocat d'Iñaki Urdangarin assegura que el duc de Palma no modificarà la seva línia de defensa després d'haver perdut el suport del seu presumpte testaferro, Mario Sorribas.

El President Bauzà diu en el Parlament que no modificarà la seva política educativa ni fiscal, tot i les crítiques.

Segon debat sobre l'estat de la ciutat de Palma. El batle Isern ha promès que congelarà els impostos d'aquí a final de legislatura, i l'oposició recorda que l'IBI haurà de pujar per la revisió del cadastre.

Rècord de passatgers a l'aeroport de Palma. Son Santjoan tancà el mes de maig amb quasi 2 milions i mig d'usuaris. Els d'Eivissa i Menorca guanyaren també un 12 per cent de trànsit.

3.700 estudiants de les Illes han començat els exàmens de Selectivitat. Enguany s'examinen menys alumnes que l'any passat, un 6 per cent manco.

José Luis Oltra ja treballa en la confecció de la plantilla amb què haurà de tornar el Mallorca a Primera. L'entrenador s'enfronta a un repte engrescador, però complicat.

Demà hi haurà intervals de niguls durant el dematí, i l'horabaixa estarà poc ennigulat. Farà una mica més de calor. Bufarà vent de llebeig fluix i brises costaneres.

ver más sobre "Informatiu Balear - 11/06/13" ver menos sobre "Informatiu Balear - 11/06/13"
Programas completos (4441)
Clips

Los últimos 10.655 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos