Informatiu Balear: Informatiu Balear - 10/06/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 10/06/13

10/06/2013 00:25:07
Informatiu Balear - 10/06/13 Informatiu Balear - 10/06/13
Informatiu Balear - 10/06/13 00:25:07 10/06/2013
Sinopsis

Rafel Nadal ha pujat un escaló més en la història del tennis mundial. Ja és l'únic tennista que ha guanyat 8 vegades un mateix torneig de Grand Slam.

Avui, nova jornada de declaracions d'alguns dels imputats del cas Noos. Mario Sorribas, l'apoderat d'Urdangarin, ha canviat la seva primera declaració, i ha admès que l'empresa Aizoon, propietat dels ducs de Palma, no tenia treballadors.

L'oposició demana plens extraordinaris al Parlament durant l'estiu per controlar l'acció de Govern. El PP confirma que en faran almenys un per aprovar el decret de la Platja de Palma i no descarta convocar-ne més.

La nova estació d'autobusos d'Eivissa entrarà en funcionament abans de l'1 de juliol. Així ho ha decretat la batlessa de Vila, després que fa unes setmanes l'empresa concessionària es querellàs contra ella pel retard en l'obertura.

La fira del llibre de Palma ha augmentat les vendes un 20 per cent amb el canvi d'ubicació a Via Roma. Autors mallorquins, com José Carlos Llop o Carme Riera, entre els més demanats.

El Mallorca tanca el fitxatge de José Luis Oltra per intentar repetir els ascensos que va aconseguir el tècnic amb Tenerife i Deportivo. El nou entrenador serà presentat avui horabaixa.

La setmana ha començat amb ascens de les temperatures. Demà el cel estarà molt ennigulat el dematí, i l'horabaixa s'estirarà. Les temperatures seran una mica més altes. El vent bufarà de llebeig fluix i hi haurà brises costaneres.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano