Informatiu Balear: Informatiu Balear - 07/03/18 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 07/03/18

07/03/2018 00:27:29
Informatiu Balear - 07/03/18 Informatiu Balear - 07/03/18
Informatiu Balear - 07/03/18 00:27:29 07/03/2018
Sinopsis

Dol per les quatre joves mortes en un accident de trànsit a Miami, quan hi feien un viatge turístic. Tres van estudiar a la UIB on han guardat un minut de silenci.
L'Audiència aparta el jutge Manuel Penalva de la instrucció del 'Cas Cursach' per aparença d'imparcialitat, després d'intercanviar missatges amb una testimoni protegida.
Set detenguts en l'operació Nitrat que ha fet avui la policia nacional a Palma. Es constata que la distribució de cocaïna abandona Son Banya.
L'exconsellera de Cultura Ruth Mateu i els exalts càrrecs Jaume Garau, Jaume Gomila, Josep Ramon Cerdà i Pere Muñoz, declararan com a investigats pel cas Contractes al pròxim abril.
Fira turística a Berlin: el sector alerta que el mercat alemany disminueix. El Govern hi presumeix de Balears com a destinació sostenible.
Vaga del 8-M: les escoles estaran obertes demà i s'aplicaran els serveis mínims en transports, sanitat i en els serveis administratius de les empreses públiques.
Les esportistes professionals debaten a Palma com afrontar-ne la retirada. Parlen de les dificultats per trobar feina després d'haver dedicat la vida a l'esport.
Demà s'espera cel ennigulat amb ruixats més probables de cara al'horabaixa. Vent de llebeig, mar de fons i temperatures sense canvis.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano