Informatiu Balear: Informatiu Balear - 06/07/11 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 06/07/11

06/07/2011 00:21:03
Informatiu Balear - 06/07/11 Informatiu Balear - 06/07/11
Informatiu Balear - 06/07/11 00:21:03 06/07/2011
Sinopsis

Les agències de viatge confien que els ingressos de la bona campanya turística d'enguany animin els illencs a viatjar. Recorden que contractar les vacances a través d'una agència dóna més seguretat al client en el cas que sorgeixin incidències.

El PP i el PSOE al Consell de Mallorca s'enfronten per la supervivència de la Televisió i Ràdio de Mallorca. Els socialistes remarquen la importància d'aquest canal pel sector audiviosal i els populars recorden que tancar-la és un compromís del programa electoral.

El Conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Transports reb una representació del GOB. El conseller lamenta la manca de pressupost per dur a terme els temes que hi ha pendents.

Avui es presenta a Madrid la pel·lícula 'Amigos...', del director mallorquí Marcos Cabotà. És una comèdia sobre quatre amics d'una trentena d'anys, que protagonitzen Héctor Alterio i Goya Toledo, entre d'altres. S'estrena divendres a totes les sales.

El Mallorca ha fitxat Juan Calatayud, que fins ara ha jugat amb l'Hèrcules d'Alacant, per dos anys. Ha de cobrir les absències dels porters German Lux i Tomeu Nadal.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano