Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 06/02/19

Informatiu Balear - 06/02/19

06 feb 2019

Avui s'ha presentat "Trans-Happy", el primer documental sobre la transsexualitat a la infància, que descriu de primera mà casos de menors trans.
L'Ajuntament de Palma organitza tallers d'autodefensa per a dones. Els monitors expliquen les tècniques per poder repel·lir una agressió.
Les illes mediterrànies demanen a Europa que reconegui els seus problemes d'insularitat. La presidenta Armengol i els seus homòlegs de Còrsega i Sardenya s'han reunit amb la Comissària Corina Cretu.
El batle de Palma, Antoni Noguera, diu que el cas de la gravació per part d'un policia local al regidor José Hila li produeix ràbia i impotència.
El Govern va recaptar l'any passat 123 milions d'euros amb l'impost de turisme sostenible, un 87 per cent més que el 2017.
Des d'enguany les subvencions per a obres municipals del Consell de Mallorca estan condicionades a destinar-hi el 20% a l'eliminació de barreres arquitectòniques.
Les flors d'ametler que tenyeixen de blanc els camps de Santa Agnès de Corona són una cita ineludible d'aquests dies a Eivissa.
La capitana de la Selecció Espanyola Sub-17, Cata Coll, reivindica la igualtat de sexes al seu pas per la Comissió de Cultura i Esports del Congrés.
Al temps, estabilitat atmosfèrica. Cels clars i temperatures amb 5 graus de mínima i fins a 20 de màxima.

ver más sobre "Informatiu Balear - 06/02/19" ver menos sobre "Informatiu Balear - 06/02/19"
Programas completos (4330)
Clips

Los últimos 10.432 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos