Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 03/07/19

Informatiu Balear - 03/07/19

03 jul 2019

Presa de possessió del nou Govern Balear. Els 11 Consellers han promès el seu càrrec.
Entre les novetats hi figuren l'entrada de Podem a l'Executiu amb dos consellers. Més manté a Fina Santiago, també nomena a Miquel Mir i dona per tancada la seva crisi.
Avui dematí la Policia Nacional ha posat en marxa a Palma una operació contra el tràfic de droga. Els GEO han participat a l'operatiu atesa la perillositat dels detenguts.
El Col·legi d'Advocats denúncia la precarietat del torn d'ofici. Els missers cobren 142 euros per cada cas i pateixen molts d'endarreriments.
L'Ajuntament de Palma s'obri a modificar l'aplicació de l'ordenança de les terrasses, després de les queixes dels restauradors de Sa Llonja, Santa Catalina i s'Escorxador.
Els usuaris de la platja d'Es Trenc, a Campos, ja poden fer servir el bus llançadora des de l'aparcament de la Barralina. El servei estarà operatiu fins al 31 d'agost.
L'Atlàntida Film Fest ha volgut posar l'accent en les directores joves. Són Gemma Blasco, Marta Llallana, Maria Antón Cabot i Marina Lameiro.
Vicente Moreno renova el seu contracte amb el Mallorca fins a 2022. Ultima Hora assegura que el club ha arribat a un acord amb l'entrenador.
Al temps, avui mantenim els cels nets i la bonança. Les temperatures es mouen entre els 18 graus de mínima i els 32 de màxima.

ver más sobre "Informatiu Balear - 03/07/19" ver menos sobre "Informatiu Balear - 03/07/19"
Programas completos (4244)
Clips

Los últimos 10.262 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos