Informatiu Balear: 'I'm your father', el documental de Bestard i Cabotà sobre l'actor que interpretà el personatge de Darth Vader a La guerra de Galàxies. | RTVE Play
Informatiu Balear  'I'm your father', el documental de Bestard i Cabotà sobre l'actor que interpretà el personatge de Darth Vader a La guerra de Galàxies.

09/10/2015 00:01:28
'I'm your father', el documental de Bestard i Cabotà sobre l'actor que interpretà el personatge de Darth Vader a La guerra de Galàxies. 'I'm your father', el documental de Bestard i Cabotà sobre l'actor que interpretà el personatge de Darth Vader a La guerra de Galàxies.
'I'm your father', el documental de Bestard i Cabotà sobre l'actor que interpretà el personatge de Darth Vader a La guerra de Galàxies. 00:01:28 09/10/2015
Sinopsis

Demà es presenta al festival de cine fantàstic de Sitges la pel.lícula documental "I am your father", dels mallorquins Toni Bestard i Marcos Cabotà. Conta la història de David Prowse, l'actor desconegut que va interpretar el personatge de Darth Vader a La guerra de Galàxies.
 

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano