Informatiu Balear: Informatiu Balear - 07/02/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 07/02/14

07/02/2014 00:28:07
Informatiu Balear - 07/02/14 Informatiu Balear - 07/02/14
Informatiu Balear - 07/02/14 00:28:07 07/02/2014
Sinopsis

La infanta Cristina s'asseurà demà davant el jutge Castro i les diferents parts personades en el cas Nóos per respondre preguntes en qualitat d'imputada. Ho farà a la mateixa cadira on va seure el seu home fa dos anys i davant d'una fotografia de son pare, el Rei Joan Carles.

La Infanta Cristina es reuneix amb els seus advocats a Barcelona, per preparar la declaració i decidir, entre d'altres coses, si respondran a totes les parts i si la infanta baixarà la rampa a peu o en cotxe.

Satisfacció i cautela dels presidents d'Eivissa i Formentera després de reunir-se amb càrrecs de Medi Ambient. El ministeri garanteix que aturarà les prospeccions si la declaració d'impacte ambiental és negativa.

Quasi el 30 per cent dels alumnes illencs abandonaren prematurament l'escola al 2013. És la taxa més alta d'Espanya, tot i que baixa quatre dècimes respecte a l'any anterior.

QUESERÍA MENORQUINA surt del concurs de creditors. Els treballadors, que compraren l'empresa al grup Ruiz Mateos, estan satisfets i pretenen mantenir la producció i els llocs de feina.

Joan Valent viatja a Madrid a la recerca del seu primer Goya. La gala serà diumenge. El compositor mallorquí està nominat a la millor música per 'Las brujas de Zugarramurdi'

Rafel Nadal no podrà disputar finalment el torneig de Buenos Aires. Un virus estomacal li ha impedit tornar als entrenaments a temps després de la setmana de repòs per les molèsties a l'esquena.

L'agència estatal de meteorologia preveu per demà intervals de niguls mitjans i alts. Temperatures sense canvis. Vent de llebeig de moderat a fort.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano