www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
1355062

Gent de paraula - Artur Mas, President de la Generalitat

21 març 2012

"Hauria pogut tenir molts amics a la política però he procurat evitar-ho"

El president de la Generalitat, Artur Mas i Gavarró fa balanç d'aquest primer any i escaig de govern des de l'òptica més personal. Un temps de crisi en que s'han hagut de prendre decisions molt impopulars que en el terreny privat s'han vist agreujades per la mort de tres familiars en un període de temps molt curt. "La mort d'un pare és com un trencament, com si et tallessin el cordó umbilical".

A la mort del pare, fa només uns dies s'hi afegeix la de la seva germana petita el mes d'agost i la d'un cosí germà "Tot això junt, en menys d'un any, fa forat però s'ha de fer el cor fort perquè si no això se t'emporta". És de sobres conegut que el president Mas és una persona creient i d'una fe consistent i quan li demanem si tot aquest seguit de desgràcies personals no l'han fet perdre-la té clar que "la fe no només es pot tenir quan les coses et van bé sinó també quan et van malament" i afegeix "jo mantinc la fe encara que la vida en aquests moments no m'estigui tractant bé"

.....

Artur Mas diu que moltes vegades té la sensació que "amb aquesta feina m'hi estic deixant els millors anys de la meva vida". Per aquest motiu el que més reivindica és temps, temps per no fer res fins i tot, o per poder fer tot allò que el càrrec no permet "temps per llegir el que vulgui, no només informes, per viatjar per plaer, no per feina, per poder fer més esport...".

veure més sobre "Gent de paraula - Artur Mas, President de la Generalitat" veure menys sobre "Gent de paraula - Artur Mas, President de la Generalitat"
Programes complets (130)
Clips

Els últims 277 programes de Gent de paraula

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos