Gent de paraula - Artur Mas: "Prefereixo tenir col·laboradors incòmodes però eficaços..."
Gent de paraula  Artur Mas i els col·laboradors

Aquest dimecres el MHP de la Generalitat Artur Mas i Gavarró estarà al programa d'entrevistes íntimes i personals de TVE Catalunya, Gent de paraula...

21/03/2012 00:00:44
Recomendado para mayores de 16 años
Artur Mas i els col·laboradors Artur Mas i els col·laboradors
Artur Mas i els col·laboradors 00:00:44 21/03/2012
Recomendado para mayores de 16 años
Sinopsis

Aquest dimecres el MHP de la Generalitat Artur Mas i Gavarró estarà al programa d'entrevistes íntimes i personals de TVE Catalunya, Gent de paraula que dirigeix i presenta la periodista Cristina Puig.

En la mateixa línia de cada setmana, durant 30 minuts convidat i entrevistadora compartiran una conversa tranquil·la per parlar de totes aquelles qüestions que sovint, l'actualitat del dia no permet.

Sense perdre de vista les qüestions que més afecten el país, el President Artur Mas farà balanç d'aquest primer any i escaig de Govern més enllà de la figura institucional.

La persona que hi ha darrera el polític que ha arribat a la presidència de la Generalitat en un moment de crisi econòmica i social que ha obligat a prendre mesures d'ajust polèmiques.

Un mandat que en el terreny personal ha estat marcat per la pèrdua de dues persones estimades, la seva germana petita el mes d'agost i fa només uns dies, el seu pare.

Com és el dia a dia personal i privat de l'home que governa Catalunya?

Cristina Puig para amb Artur Mas aquest dimecres, 21 de març de 2012, a les 20.30 hores, a La 2 de TVE Catalunya

Ficha técnica
Géneros
Biografías
Idiomas
Catalán