TVE Catalunya és el portal de Televisió Espanyola que parla en català. Dins de TVE Catalunya es fam molt tipus de programes des de fa ja més de 50 anys. Aquí us presentem aquells programes que, fets en català, no estàn agrupats en cap tipus en concret, però que creient que tampoc són de l'arxiu de TVE Catalunya.

4273378 www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Una manera de fer. President Tarradellas

58:48 27 oct. 2017

TVE Catalunya emet un especial sobre el retorn de Tarradellas a Catalunya com a president de la Generalitat ara fa 40 anys. El documental reconstrueix la "manera de fer" del president i mostra la seva faceta humana i política gràcies al testimoni de persones properes a Tarradellas. A continuació hi haurà un debat amb Lluís Foix, Albert Arbós, Ricard Fernández Déu i Ramon Espasa.

El retorn a Catalunya de Josep Tarradellas fa 40 anys, com a president de la Generalitat restaurada, és una de les imatges que formen part de la història amb el seu “Ciutadans de Catalunya, ja sóc aquí”. El 23 d’octubre de 1977, un diumenge a mitja tarda, va aterrar a l’aeroport de Barcelona el president Tarradellas. Televisió Espanyola ho va emetre en directe.

TVE Catalunya emet un especial sobre el retorn de Tarradellas a Catalunya com a president de la Generalitat ara fa 40 anys. El documental reconstrueix la "manera de fer" del president i mostra la seva faceta humana i política gràcies al testimoni de persones properes a Tarradellas. A continuació hi haurà un debat amb Lluís Foix, Albert Arbós, Ricard Fernández Déu i Ramon Espasa.

El retorn a Catalunya de Josep Tarradellas fa 40 anys, com a president de la Generalitat restaurada, és una de les imatges que formen part de la història amb el seu “Ciutadans de Catalunya, ja sóc aquí”. El 23 d’octubre de 1977, un diumenge a mitja tarda, va aterrar a l’aeroport de Barcelona el president Tarradellas. Televisió Espanyola ho va emetre en directe.

veure més sobre "Una manera de fer. President Tarradellas" veure menys sobre "Una manera de fer. President Tarradellas"

Els últims 127 documentals de Especials TVE Catalunya

 • Ver Miniaturas Veure Miniatures
 • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios
 • 52:21 01 nov 2018 Iago Pericot. La conquesta de la innocència és un documental que repassa la llarga trajectòria de Iago Pericot, modernitzador del teatre, pintor, director teatral i escenògraf iconoclasta. Pericot és l’artista que ha fet l’aportació més contundent a la modernitat escènica de Catalunya. Aquest documental fa un recorregut a la seva carrera mentre du a terme un nou projecte: la Guillotina. Aquest documental vol posar en relleu i deixar constància del llegat i la trajectòria de Iago Pericot, un artista transversal i polifacètic que va exercir com a professor a les aules de l’Insitut del Teatre i del que va ser director del departament d’espai escènic del mateix Institut durant més de 20 anys. FITXA TÈCNICA: Producció: BATABAT, en col·laboració amb l’Insitut del Teatre (Diputació de Barcelona) i l’Ajuntament del Masnou Guió i direcció: Albert Folk Any de producció: 2015

 • Desert raid 2018

  Desert raid 2018

  14:44 12 oct 2018

  14:44 12 oct 2018 El documental evoca el repte al que s'enfronten els amants de les aventures extremes. Es tracta d'una cursa on cada cotxe ha de trobar la millor ruta possible per a creuar el Gran Erg Oriental (al nord d'Àfrica), a través d'un desert format exclusivament per dunes durant diversos dies. Un escenari únic, allunyat de la civilització i de qualsevol possible ajuda externa. Un repte que permet tornar als orígens dels primers anys del ral·li Dakar, on el més important era l'esperit d'aventura.

 • 17:42 12 oct 2018 El documental mostra l'aventura a la que s'enfronten els participants d'aquest raid solidari exclusiu per a estudiants, que se celebra amb dos objectius principals: d'una banda, portar material solidari a les escoles que es troben al desert i, d'altra, aportar formació en competències als estudiants (treball en equip, gestió de recursos, lideratge,...). Per a poder-lo assolir, els estudiants s'hauran d'enfrontar a un repte molt difícil: creuar el desert del Sàhara, amb un cotxe d'un valor no superior als 300 euros, seguint les rutes del ral·li Dakar. 'Uniraid 2018' vol fomentar el caràcter emprenedor dels estudiants, a través d'un repte difícil i a l'hora atractiu, perquè han d'aconseguir els recursos necessaris per sortir-se'n de les dificultats que trobin com si es tractés d'un projecte empresarial. Sense oblidar que han de desenvolupar les seves habilitats de treballar en equip, gestionar recursos i prendre decisions en un entorn de dificultats constants i amb mitjans molt limitats. Cada equip participant aporta un mínim de 30 kg. de material solidari que lliura directament a les escoles del desert. Per a poder participar cadascun dels equips ha de desenvolupar un projecte de patrocini que els permeti cobrir les despeses i aconseguir el material solidari.

 • 1:27:41 11 sep 2018 'Sexe, maraques i chihuahues' és un documental que recorre la prolífica vida del músic gironí Xavier Cugat, a partir dels seus amors i ritmes caribenys. És un retrat del mític músic en un biopic alegre i glamurós sobre la increïble vida de l'únic espanyol amb quatre estrelles al passeig de la Fama de Hollywood Boulevard. El documental narra de forma no lineal la biografia de Xavier Cugat centrant-se, sobretot, en la vida professional del músic, passant del blanc i negre al color, amb pel·lícules rodades pels grans estudis amb grans estrelles, tot recordant les grans orquestres, els mítics clubs, les sales de ball i els casinos en acabar la llei seca. Una història d'amors, mafiosos, cotxes de luxe i decorats de palmeres. Una història que va de Cuba a Barcelona i que passa per Las Vegas al so de les maraques. És la història de la increïble vida de Xavier Cugat. Al llarg d'aquest treball es combinen imatges d'arxiu i entrevistes actuals a testimonis i gent que el va conèixer, com Chucho Valdés, Isabel Coixet, Javier Gurruchaga, Óscar Gómez, Román Gubern, Jesús García de Dueñas, Eduard Fornés, Alex Zara, Joana Biarnés, Nina i Joan Valls, que parlen de la vida de Xavier Cugat i de la seva influència en la música contemporània. 'Sexe, maraques i Chihuahuas' és una documental de Minimal Films en coproducció amb TVE i TV3, amb la col·laboració d'Acción Cultural Española, ICAA, ICEC i MEDIA, i el patrocini de Diputació de Girona i l'Ajuntament de Girona. Amb guió i direcció de Diego Mas Trelles i la producció d'Albert Solé.

 • Miquel Milà

  Miquel Milà

  49:21 31 ago 2018

  49:21 31 ago 2018 El documental 'Miguel Milá, dissenyador industrial i interiorista' vol donar a conèixer la figura d'aquest creador i la seva obra, d'una manera planera i senzilla com el propi protagonista. Ell representa com ningú el disseny fet a Espanya en les últimes dècades. Membre de la generació dels pioners del disseny dels anys 50, Milá ha vist com alguns dels seus mobles i làmpades s'han convertit en autèntics clàssics. Dirigit i produït per Poldo Pomès, al documental el dissenyador Miguel Milá explica i parla sobre algunes de les seves peces més emblemàtiques i populars amb reconeguts arquitectes, dissenyadors industrials, estilistes i periodistes especialitzats de diverses generacions. A més, Milá parla del funcionament i la forma en què van ser concebudes les seves peces a diversos amics i especialistes que interactuen amb ell al llarg del reportatge. El documental també el visita a casa seva, en el garatge que utilitza com a taller i en el que ha 'fabricat' nombrosos objectes. Així com recorre diferents localitzacions de Barcelona com la botiga Servei Estació o el Cercle Maldà. Entre d'altres, intervindran: el dissenyador industrial André Ricard, els arquitectes Juli Capella i Federico Correa, el propietari de Vinçon Ferran Amat, la interiorista Isabel López i l'estilista i directora d'art Marta Feduchi.

 • La clàusula Balcells

  La clàusula Balcells

  56:14 24 ago 2018

  56:14 24 ago 2018 Un documental que recorre la trajectòria professional i personal de l'agent literària Carme Balcells. Una dona que va canviar les relacions de poder en l'àmbit literari i que va lluitar contra tots els elements per aconseguir posar la literatura hispana a dalt de tot de les lletres mundials, inventant-se el concepte de “Boom Llatinoamericà”. Des de la seva agència, Carme Balcells va acollir autors, els va mimar, els va defensar com ningú abans ho havia fet i va lluitar amb èxit pels seus drets davant les editorials. I prova d'aquesta feina va ser que sis dels autors de la seva agència van ser premiats amb el Nobel de Literatura: Gabriel García Márquez, Mario Vargas Llosa, Pablo Neruda, Vicente Aleixandre i Miguel Ángel Asturias i Camilo José Cela. Aquest documental ha estat rodat a Santa Fe de la Serraga (Lleida), localitat on va néixer Balcells, Barcelona, Madrid, Mèxic DF i San Francisco, i compta amb testimonis de familiars, companys de professió i escriptors com Juan Marsé, Eduardo Mendoza, Carme Riera, Javier Cercas, Isabel Allende, Juan Cruz, Antonia Kerrigan, Wendy Guerra, el seu fill Lluís Miquel Palomares, el seu xofer Dionisio Avilés i la seva astròloga Guiomar Eguillón. La seva agència literària es va convertir en la més important en l'àmbit hispanoamericà i una de les més grans del món. Aquest documental s'endinsa en els arxius que la família de Carme Balcells ha guardat amb molta cura i que han permès realitzar-lo. 'La clàusula Balcells' és una documental de SOM BATABAT i La Maroma, en coproducció amb TVE, TV3, Canal 22 i SPR. Amb direcció de Pau Subirós, guió de Xavi Ayén i Pau Subirós i realització de Neus Ballús.

 • 59:33 17 ago 2018 Rovira-Beleta. Crònica pendent és un documental en què la néta de Francesc Rovira-Beleta, Lara Mateo Rovira-Beleta investiga per descobrir qui va ser aquest director de cinema. És una retrospectiva que retrata la vida d’aquest director absolutament contemporani, pioner en la producció de dibuixos animats i el rodatge en 3D i que va ser reconegut sobretot per les pel·lícules Los Tarantos i El amor brujo, totes dues seleccionades als premis Oscar en la categoria a la millor pel·lícula de parla no anglesa, en una època en la què el cinema espanyol pràcticament no gaudia de projecció exterior. Rovira-Beleta, un dels directors de cinema més influents dels anys 50 i 60 a l’estat espanyol, va abordar diversos gèneres cinematogràfics, per voluntat pròpia i per encàrrec, perquè fou un home d'ofici. Fins al darrer moment, sempre va tenir una gran inquietud: trobar "l'assumpte", allò que generés l'interès suficient per justificar l'esforç i dedicació enormes que destinava a cada pel·lícula. La seva personalitat i la seva trajectòria es creen a partir de dos fils conductors: la preparació de l’exposició Rovira-Beleta, més enllà de Los Tarantos, de la Filmoteca de Catalunya realitzada l’any 2016, i la narració de Crónicas de sangre, un projecte que el tenia obsessionat, però que no va poder materialitzar. Lara Mateo Rovira-Beleta recrea la història a partir dels guions de la pel·lícula buscant els espais i les veus que suggereixen la història que s’entrellacen amb escenes de les seves pel·lícules creant un diàleg atemporal que destaca els elements que van esdevenir una constant en la seva filmografia. FITXA TÈCNICA: Producció: Focus Audiovisuals i Ovideo amb la coproducció de TVE i Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de l'ICEC. Any de producció: 2015 Direcció i realització: Lara Mateo Rovira-Beleta Idea original i guió: Àngel Colom Pons i Lara Mateo Rovira-Beleta

 • 56:58 15 ago 2018 'L'home orquestra. L'aventura dels músics catalans a Amèrica' és un documental que evoca tota una generació de músics, la major part d'ells catalans que, durant els anys quaranta i cinquanta del segle XX, van deixar enrere la dictadura franquista i van decidir embarcar-se i anar a fer les Amèriques. El documental pren repassa com a fil conductor la figura d'un dels supervivents d'aquella aventura: el multiinstrumentista Jesús Peyrón, que va adoptar el nom artístic de Jesús Moreno. Peyrón va ser un dels protagonistes destacats de l'edat daurada de les grans orquestres de ball, es va saber construir una carrera excepcional i va actuar als millors escenaris del món acompanyat Frank Sinatra, Nat King Cole, Édith Piaf, Judy Garland, Benny Goodman i Xavier Cugat, entre altres. En aquest documental també es recorda l'èxit que van tenir formacions molt anomenades en el seu moment, com Los chavales de España o l'orquestra Fatxendes de Sabadell, formades majoritàriament per músics catalans. És un dels capítols poc recordats de la història musical a Catalunya i que va tenir repercussió a Cuba durant la dècada dels cinquanta, abans de l'arribada al poder de Fidel Castro.

 • 52:05 10 ago 2018 Barcelona era una festa. (Underground 1970-1980) és un documental que retrata l'esclat d'una joventut empesa pel moviment hippy, les drogues, el rock and roll i les ànsies de llibertat. Un audiovisual que vol transmetre l’atmosfera que es vivia a la Barcelona dels 70 (caldo de cultiu d’un moviment contracultural i subterrani conegut per underground), a través de les increïbles històries d’alguns dels seus protagonistes i que avui en dia són artistes , dibuixants, músics, escriptors, periodistes...i fins i tot empresaris o polítics de renom. La dècada dels 70 van ser anys de canvi i creació desenfrenada, però també va tenir una part fosca: la sida. Les primeres morts per sida van ser un cop que va deixar la gent descol·locada. Amb el temps, els joves de llavors es van anar moderant i van començar a mirar cap endavant. Van agafar responsabilitats, van pujar al carro del capitalisme i van donar pas a una societat més conformista. Per altra banda, la Barcelona d’aquella dècada va veure néixer, i morir, la contracultura més activa i activista, enmig d'una festa que semblava no tenir final. A partir d'entrevistes i imatges d'arxius, el documental recrea l'ambient underground d'aquella Barcelona que va començar a desbocar-se uns anys abans de la mort de Franco i es va anar pansint en el moment en què es consolidava la transició democràtica i Madrid va prendre el relleu cultural amb la famosa "movida" madrilenya.

 • Codi Gaudí

  Codi Gaudí

  52:01 30 jul 2018

  52:01 30 jul 2018 'Codi Gaudí' és un documental que analitza la transformació personal i espiritual que l’arquitecte Antoni Gaudí va patir durant la gestació de la basílica de la Sagrada Família i a la qual va dedicar 43 anys de la seva vida. A través d’escenes dramatitzades, de les memòries que va deixar escrites el seu deixeble i dels testimonis i de les opinions d’especialistes en diversos àmbits, 'Codi Gaudí' ens apropa a la utilització de misteriosos codis matemàtics que fan de la Sagrada Família de Barcelona un edifici únic en el món i el màxim exponent de l’arquitectura modernista catalana. Quins van ser els codis matemàtics que va utilitzar Gaudí per a construir-la? Quin és el principi que regeix la construcció de la Sagrada Família? On són els plànols arquitectònics per acabar la seva obra? La majoria dels especialistes arriben a la conclusió que hi ha un sistema numèric que sembla regir l’estructura de la basílica, com per exemple, les 52 columnes que hi ha al seu interior, un nombre idèntic al de diumenges litúrgics existents en el calendari catòlic, o que les seves proporcions (90, 60, 45, és a dir, un, dos terços i un mig) s’associen al temple bíblic de Jerusalem. Aquests i d’altres interrogants interessants i curiosos es revelen en el documental. La basílica de la Sagrada Família fou concebuda com un edifici monumental de cinc naus i 18 torres que va començar a construir-se al 1882. Quan Gaudí va morir només s’havia pogut aixecar una torre d’aquesta obra mestra.

 • Las sinsombrero

  Las sinsombrero

  56:03 23 jul 2018

  56:03 23 jul 2018 TVE Catalunya emet aquest dilluns un documental dedicat a la vida de les dones que van formar part de la Generació del 27. 13 escriptores i artistes protagonistes d'una època, els noms de les quals va caure en l'oblit. 'Les sinsombrero' és un homenatge a la generació de dones artistes i intel·lectuals més fecunda del segle XX a Espanya. La denominada Generació del 27 s’ha convertit en una de les mostres artístiques més reconegudes que va significar un moment crucial (1923-1936) en la història cultural i social del país. El fet de formar part d’aquesta generació va permetre que els seus integrants masculins més coneguts, com Federico García Lorca, Luís Buñuel, Salvador Dalí, Rafael Alberti i Luis Cernuda, hagin gaudit de popularitat i hagin estat objecte d’estudi nacional i internacional. Tanmateix, en aquesta explosió creativa de la Generació del 27 també hi havia dones, la primera generació de dones que va entrar sense complexos en el món artístic. Dones amb un gran talent, que van compartir amistat entre elles, reflexions i també vivències, i que van influir de forma decisiva en l’art i el pensament espanyol i, en alguns casos, degut a la seva producció a l’exili, en els estils i gèneres de creadors i artistes internacionals. La Guerra Civil espanyola va significar la fi d’aquesta generació de dones i la seva condemna a l’oblit. Amb la tornada de la democràcia, els noms dels seus companys homes van ser recuperats i lloats, però en el cas d’elles van quedar en silenci, van perdre el lloc que mereixien dins del relat oficial de la Generació del 27 i, en conseqüència, de la història de la literatura i de la cultura espanyola. 'Les sinsombrero' repassa la vida i l'obra d'algunes d’aquestes dones: María Teresa León, Ernestina de Champourcín, Rosa Chacel, Concha Méndez, Josefina de la Torre, María Zambrano, Maruja Mallo i Marga Gil Roësset, entre altres. Dones de gran talent, sense les quals la història no seria completa. ′Les sinsombrero′ és un documental de Tània Balló, Manuel Jiménez Núñez i Serrana Torres, produït per TVE, Intropia Media i Yolaperdono.

 • 55:49 16 jul 2018 'Joana Biarnés, una entre tots' explica la desconeguda història de la primera fotoperiodista catalana i espanyola. Biarnés va ser una pionera que va superar els prejudicis de la seva època, els anys cinquanta i seixanta, per triomfar en una professió dominada per homes. Al llarg de trenta anys de carrera va immortalitzar personatges històrics com Jackie Kennedy, Orson Welles, Rudolf Nureyev, Audrey Hepburn i Charlie Rivel, entre molts altres. Una dona que hauria pogut convertir-se en una llegenda i va desaparèixer. El documental recorre la trajectòria d'aquesta pionera, narrada en primera persona, i compta amb la participació de Joan Manuel Serrat, Juan Mari Arzak, Raphael, Ramon Masats i Gervasio Sánchez, entre d'altres. La fotoperiodista Biarnés mereix un progressiu reconeixement de la seva figura i obra, tot i l'oblit en què havia caigut arran de les dues dècades apartada de la fotografia. Joana Biarnés va ser l’única fotoperiodista que va aconseguir estar a prop d'Els Beatles, va acompanyar Massiel al Festival d’Eurovision del 1968, va ser la fotògrafa oficial de Raphael durant una dècada i va ser amiga íntima de Joan Manuel Serrat, del director d’orquestra Xavier Cugat, del pintor Salvador Dalí, de l’actor Fernando Rey i de la duquessa d’Alba. 'Joana Biarnés, una entre tots' és un retrat íntim i únic d’una dona d’un temps, d’un país, i constitueix la recuperació d’un personatge imprescindible de la cultura del segle XX.   ′Joana Biarnés, una entre tots′ es un documental de TVE en coproducció amb REC videoproduccions i TVE, amb guió i direcció d'Òscar Moreno i Jordi Rovira, i la realització de Xavier Baig.

 • 57:20 09 jul 2018 TVE Catalunya emet aquest dilluns un documental dedicat a l'escriptora Ana María Matute. ′La nena dels cabells blancs′ repassa en imatges la vida i l’obra de l’Ana María Matute, una de les escriptores més cèlebres de la literatura espanyola, que va ser membre de la Real Academia Española i Premi Cervantes 2010. Amics, persones rellevants de l’àmbit cultural i escriptors intervenen en aquest retrat íntim d’una de les més grans figures de la literatura espanyola de post-guerra

 • Remedios Varo

  Remedios Varo

  58:35 02 jul 2018

  58:35 02 jul 2018 Remedios Varo és un documental que mostra una anàlisi basat en la vida i obra d’aquesta pintora surrealista, recolzat en testimonis personals d’alguns que van compartir amb ella molts moments. Remedios Varo va ser una de les primeres dones que van estudiar a la Real Academia de Bellas Artes de Sant Fernando, de Madrid. Una pintora surrealista, escriptora i artista gràfica, nascuda a Anglès, que va marxar a França, però que amb l’arribada dels nazis al 1941 es va exiliar a Mèxic i mai va tornar a Espanya. Remedios Varo va viure la vida amb molta intensitat, trencant els límits de l’Espanya provinciana de l’època que li va tocar viure. Es va inventar una boda amb el seu millor amic per a ser lliure i poder independitzar-se legalment de la seva família. La seva obra creativa evoca un món sorgit de la seva imaginació on es mescla Ciència, misticisme, esoterisme i màgia. Va ser una creadora amb reconeixement internacional, especialment a Mèxic i els Estats Units, però a Espanya és una absoluta desconeguda. Va morir jove, quan encara el seu talent estava en ple creixement. No va tenir gaire temps per a gaudir de l’èxit i sense poder imaginar el prestigi que assoliria la seva obra. Fitxa tècnica: Producció: Moo, en coproducció amb TVE Any de producció: 2017 Direcció i guió: Toni Espinosa

 • 2:29:28 28 jun 2018 La periodista de RTVE Marta Sugrañes retransmetrà en directe l'acte d'entrega dels premis, que enguany se celebra a l'Espai Mas Marroch, Centre d'Esdeveniments del Celler de Can Roca a Vilablareix, Girona. A La 2 per Catalunya s'emetrà el programa especial que començarà a les 18:30h i acabarà a les 20:30h amb la finalització dels Premis.   Les periodistes Pepa Fernández i Lucía González seran les encarregades de presentar l'acte, que s'inaugurarà amb un diàleg entre els esportistes Pau Gasol i Teresa Perales i el cardiòleg Valentín Fuster i continuarà amb un col·loqui d'antics premiats, moderat per l'humorista Juan Carlos Ortega. Hi hauran les actuacions de la Joven Orquestra de Extremadura dirigida per Andrés Salado i de les cantants Estrella Morente i Soleá Morente. Els Reis faran l'entrega dels premis i la cerimònia finalitzarà amb el discurs del Rei Felip VI.   Els Premis Fundació Princesa de Girona tenen com a objectiu reconèixer la trajectòria de joves d'entre 16 a 35 anys i una entitat que hagin destacat per la seva capacitat emprenedora amb projectes innovadors. Els premiats d'aquest any tenen com a nexe comú el fet d'haver demostrat una inquietud per construir un món més just i sostenible en un entorn globalitzat, a través de les seves diferents professions, potenciant per a això la seva capacitat d'assumir riscos i desenvolupant la motivació necessària per induir canvis en la societat.   Enguany el guardonats són: amb el premi de recerca científica ex aequo María Escudero i Guillermo Mínguez, amb el premi de les arts i les lletres ex aequo Pablo Ferrández i Soleá Morente, amb el premi social Aránzazu Martínez i amb el premi a l'empresa José Miguel Bermúdez. L'entitat guardonada és Article 1.

 • 8:04 26 abr 2018 El programa comença fent un reportatge sobre els Premis Continuarà... de Cultura 2018. Després de 22 edicions, la festa dels Continuarà... a la terrassa de l'Hotel Casa Fuster s'ha consolidat com l'antesala de la Diada de Sant Jordi. Entrevistes a Estopa, Paz Vega, Carlos Zanón, Isabel Coixet i els representants de la Sala Beckett.

 • Premis Continuarà 2018

  Premis Continuarà 2018

  18:53 23 abr 2018

  18:53 23 abr 2018 L'actriu Paz Vega, les escriptores Carme Riera i Inés Plana, el grup de música Estopa, la directora de cinema Isabel Coixet, l'escriptor Carlos Zanón, la periodista i presentadora Elena S. Sánchez, la cantant Joana Serrat, la xef de Les Cols Fina Puigdevall, l'espai Monvínic, la sala de concerts Apolo i l'espai teatral Sala Beckett, han estat els guardonats de la 22a edició dels Premis Continuarà... En un acte a l’Hotel Casa Fuster, que arriba cada any poques hores abans de la diada de Sant Jordi i on es reuneixen els noms més destacats de la cultura i la societat catalana. Aquests premis són un reconeixement als professionals que han destacat en els seus àmbits durant aquest any.

 • La luz que no vemos

  La luz que no vemos

  21:11 01 feb 2018

  21:11 01 feb 2018 TVE Catalunya emet una sèrie de documentals coproduïts pel Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la Universitat Autònoma. S'emet el documental creatiu "La luz que no vemos", una experiència sensorial que recorre el s espais més desconeguts del subsòl de Barcelona.

 • Cavalcada 2018

  Cavalcada 2018

  2:17:27 05 ene 2018

  2:17:27 05 ene 2018 Com ja és tradicional, TVE Catalunya ha retransmès la cavalcada de Barcelona dels Reis Mags d'Orient, que han arribarat en vaixell al Moll de la Fusta i després han desfilat pels carrers de la ciutat. Enguany, TVE Catalunya ha preparat una festa amb un set i un escenari a la plaça de Catalunya per esperar l'arribada dels Reis. Els presentadors Àngel Pons i Gisela, que també actuarà a l'escenari, estarà acompanyats per Toni González i Anna Gras. A més, connectaran amb Jordi Vila per retransmetre l'arribada dels Reis Mags al Port. I per acabar comptaran amb la col·laboració de Sergi Mas, presentador del 'Programa Inesperat'.

 • 00:20 02 ene 2018 TVE a Catalunya enllesteix els preparatius per a oferir-vos divendres , a les 18.15 per La 1, la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient. Fins a quarts de nou veureu com Melcior, Gaspar i Baltasar recullen pels carrers de Barcelona les darreres cartes dels nens/nenes plenes d'il.lusió!

Mostrant 1 de 7 Veure més