www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
2708430
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • "LONE STAR, la estrella que marcó el camino"

"LONE STAR, la estrella que marcó el camino"

10 ag. 2014

El documental repassa la història del grup musical Lone Star desde la perspectiva de la creació recentment de Lone Star Revisited, una banda integrada per alguns dels músics originals de la millor banda de rock dels 60 i 70 i, sen dubte, els que van marcar el camí a tots els rockers posteriors.

Creada a finals del 50 per Pere Gené, Lone Star va portar al nostre país la música nord-americana i anglesa del moment versionant –ne un munt de temes i composant-ne també de propis; els més famosos:  “Mi calle” i “Adelante”.

A l’actual banda hi continuen els històrics Sebastià Sospedra i Jerónimo Martínez que expliquen còm van ser els començaments i que és el que volen fer ara.

A “LONE STAR, la estrella que marcó el camino” hi participa gent del món de la música com Loquilo, Miguel Ríos, Teddy Bautista, component de “Los Canarios”, el productor Gay Mercader, el periodista Miquel Àngel Casas o antics components de Lone Star com Joan Miró o Enrique López i també, el biògraf del grup, Ezequiel Moreno.

El documental ens explica, durant prop d’una hora i a través de les persones que ho van viure i els que els coneixen, què representava fer aquesta mena de música en plena etapa franquista i en una societat tancada al que passava més enllà de les fronteres.

Amb documents sonors i visuals representatius de tota una època es fa un repàs exhaustiu d’un grup musical, els Lone Star, al qual molts consideren que no s’ha fet justícia. Aquest programa pretén fer-la d’alguna manera.

veure més sobre ""LONE STAR, la estrella que marcó el camino" " veure menys sobre ""LONE STAR, la estrella que marcó el camino" "
Programes complets (87)

Els últims 131 programes de Especials TVE Catalunya

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios