Especials en català: Miquel Milà | RTVE Play
Especials en català  Miquel Milà

Especials TVE Catalunya - Miquel Milà

Disponible hasta 21-02-2222

31/08/2018 00:49:21
Miquel Milà Miquel Milà
Miquel Milà 00:49:21 31/08/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El documental 'Miguel Milá, dissenyador industrial i interiorista' vol donar a conèixer la figura d'aquest creador i la seva obra, d'una manera planera i senzilla com el propi protagonista.

Ell representa com ningú el disseny fet a Espanya en les últimes dècades. Membre de la generació dels pioners del disseny dels anys 50, Milá ha vist com alguns dels seus mobles i làmpades s'han convertit en autèntics clàssics.

Dirigit i produït per Poldo Pomès, al documental el dissenyador Miguel Milá explica i parla sobre algunes de les seves peces més emblemàtiques i populars amb reconeguts arquitectes, dissenyadors industrials, estilistes i periodistes especialitzats de diverses generacions. A més, Milá parla del funcionament i la forma en què van ser concebudes les seves peces a diversos amics i especialistes que interactuen amb ell al llarg del reportatge.

El documental també el visita a casa seva, en el garatge que utilitza com a taller i en el que ha 'fabricat' nombrosos objectes. Així com recorre diferents localitzacions de Barcelona com la botiga Servei Estació o el Cercle Maldà.

Entre d'altres, intervindran: el dissenyador industrial André Ricard, els arquitectes Juli Capella i Federico Correa, el propietari de Vinçon Ferran Amat, la interiorista Isabel López i l'estilista i directora d'art Marta Feduchi.

Idiomas
Catalán