Arxiu TVE Catalunya - Escoltem els músics - La veu
Escoltem els músics  Escoltem els músics - La veu

Sèrie didàctica dedicada a mostrar les característiques d'un instrument musical a través de les explicacions i interpretacions d'un músic. Tots els...

08/01/1988 00:24:04
Recomendado para todos los públicos
Escoltem els músics - La veu Escoltem els músics - La veu
Escoltem els músics - La veu 00:24:04 08/01/1988
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Sèrie didàctica dedicada a mostrar les característiques d'un instrument musical a través de les explicacions i interpretacions d'un músic. Tots els programes s'han realitzat al Centre de Documentació Musical de Catalunya i compten amb la participació de nens que pregunten als músics.

En aquest capítol sobre 'La veu', Imma Colomer parla amb un grup de nens sobre les possibilitals de la veu. El grup entrevista Dalmau González sobre la cura, les precaucions i sobre els consells per a cuidar la veu. González interpreta 'La truita' de Schubert, acompanyat al piano per Albert Romaní. Un grup de nens entrevista Dalmau González sobre l'ús de la veu per part dels cantants. Dalmau González interpreta Romanç de Santa Llúcia, d'Emili Toldrà. Imma Colomer i el grup de nens parlen amb Dalmau González sobre la seva feina com a cantant d'òperaI: el tenor interpreta Serenata de Don Pasquale de Donizetti.

Amb realització de J.L. Mendizabal, presentat per Imma Colomer i amb guió de Clara Hernández i Mireia Hernández, i amb Josep Maria Duran com a compositor. Emés a la Segona Cadena el 8 de gener del 1988.

Ficha técnica
Géneros
Música, Servicio Público
Idiomas
Catalán