El matí a Ràdio 4   Amb Carme Ruscalleda parlem d'alls 13/06/2019 23:21

La secció de cuina de Carme Ruscalleda ha tractat d'alls, un producte humil, de bon preu, que pots portar a mil estadis, i que últimament té empipada a la Carme, perquè diu n'arriben de baixa qualitat de mercats llunyans,"que fan pudor de covat, de nevera, de cartó, si no ho detectes, t'espatllarà una maionesa".I pel que fa a les relacions: "si a la teva parella li agrada l'all, comparteix-ho, es pot espatllar la relació".

A la secció d'aquesta setmana, les amanides més fresques, gaspatxos, salmorejos, també amb fruites, un triturat més dolcenc. Amb remolatxa i donar-li un color diferent. També amanides i empedrats amb mongeta verda, ara que és el temps.

Ruscalleda també fa una defensa de la compra a mercat i evitar els embolcalls innecessaris i es mostra partidària del pagament per la bossa, que ajuda a prendre consciència del malbaratament.

La Carme acaba el programa explicant una recepta de pescadors, fideus amb sardines: dues tomaques madures, un ramat de julivert, dos grans d'alls i una mica de vi, això ho triturem i ens queda una mena de gaspatxo. Ho reservem. En una cassola un fil d'oli i posarem les sardines, les reservem i en aquest oli perfumat de sardines hi posem el triturat. El deixem 5 minuts. Hi tirem aigua, quan bull, hi tirem els fideus, quan falta un minut hi tornem a posar les sardines!

El matí a Ràdio 4
Más opciones