El debat de La 1: Pere Navarro | RTVE Play
El debat de La 1  Pere Navarro

19/03/2014 00:49:29
Recomendado para todos los públicos
Pere Navarro Pere Navarro
Pere Navarro 00:49:29 19/03/2014
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

 El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha defensat a "El Debat de la 1" que hauria de ser el mateix Artur Mas qui defensés davant el Congrés dels Diputats la petició de transferir la competència per fer la consulta: "És un debat important no el podem convertir en un debat de segones".

Navarro assegura que el PP s'embolcalla amb la bandera espanyola i CiU i els seus socis  amb l'estelada:  "d'aquesta manera no avancem, s'han de donar solucions".

Respecte a la situació interna del PSC, Pere Navarro considera que no pot evitar que hagi persones com l'Ernest Maragall o l'alcalde de Flix que es tornin independentistes. Assegura que els respecta però que no pot compartir les seves posicions.

Pel que fa a la reunió d'aquest divendres a les Cotxeres de Sants convocada per tots els sectors crítics amb la direcció del PSC, Navarro la veu com una oportunitat per expressar opinions diverses i obrir el partit. Els demana, però, que facin pinya davant el gran repte que ara tenen per endavant que són les eleccions europees.

En relació amb la nova imputació d'Oriol Pujol, el líder dels socialistes catalans considera que "algú a CiU hauria de donar explicacions sobre el que està passant perquè hi ha massa casos de presumpta corrupció en una mateixa família"

Ficha técnica
Dirigido por
Quim Barnola
Reparto
Quim Barnola, Toni Aira, Joan López Alegre, Toni Bolaño, Nacho Martín Blanco, Jordi Mercader, Cristina Puig, Rafa López, Carles Fernández, Andreu Mayayo, Milagros Pérez Oliva, Martí Saballs, Anna Simó, Àlex Sàlmon, Xavier Fina, Esther Vivas, Gemma Ubasart, Rafael de Ribot, Esperanza García, Manuel Cuyàs, Olga Grau, Miquel Martín Gamisans, Lola García, Maria Vila, Astrid Barrio, Esteve Crespo, Oriol Nolis, Marta Lasalas, Jordi Barbeta, María Jesús Cañ
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán