www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

El Debat de La 1 - Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya

29 abr. 2014

 

-REUNIÓ RAJOY I SINDICATS EUROPEUS

JCG “Li traslladarem la proposta de fer aflorar 2 bilions d’euros perquè en 10 anys es crein entre 9 i 11 milions de llocs de treball, a partir d’un pla d’inversions en infraestructures energètiques, de formació, d’innovació.

Dos milions d’euros són els diners que s’han gastat en la meitat d’anys per rescatar la banca”.

-QUALITAT CREACIÓ FEINA

JCG “Creure que hi ha una drecera per la creació de feina a partir de baixos salaris i de precarietat és equivocar-nos perquè no generarem la capacitat productiva suficient perquè aquesta economia torni a recuperar l’ocupació necessària per donar sortida a la gent”

-PROPOSTA CEOE BAIXAR COTITZACIONS SOCIALS

JMA “No cal baixar cotitzacions socials perquè no podrem pagar les pensions d’avui, i no podem pagar menys impostos perquè no podrem abastir les necessitats de l’estat de benestar”

-DRET A DECIDIR

JMA “La historia ens diu que Catalunya cada vegada que ha avançat nacionalment ho ha fet socialment. I això ha passat des de la rebolta dels Segadors fins el dia d’avui. I  ara no será diferent”

 

JCG “Aquí hi ha un conflicte polític i la solució ha de ser política. El conflicte polític corre el perill d’enquistar-se sinó té la seva solució política.

veure més sobre "El Debat de La 1 - Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya" veure menys sobre "El Debat de La 1 - Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya"
Programes complets (361)
Clips

Els últims 569 programes de El debat de La 1

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios