www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Javier Faus

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

El Debat de La 1 - Javier Faus: "El Barça pot pagar perfectament el projecte del nou Espai Barça perquè en 6 anys haurà reduït el deute a la meitat"

02 abr. 2014

El vicepresident econòmic del FC Barcelona, Javier Faus, ha dit a "El Debat de la 1" que la sanció que els ha imposat la FIFA per haver fitxar 10 jugadors menors d'edat és una injustícia i s'ha mostrat convençut que la justícia els donarà la raó.

Faus ha explicat que, des que van tenir coneixement de la normativa de la FIFA, aquests nois han deixat de jugar. Els joves continuaran rebent formació a la Masia fins que tinguin els 16 o 18 anys per poder jugar, segons els torneig.

Sobre el projecte del nou Espai Barça que el socis votaran dissabte, el vicepresident econòmic ha explicat que és sostenible econòmicament sense renunciar a fitxatges importants perquè els comptes del Barça estan molt sanejats.

També ha explicat que tenen la intenció d'agrupar localitats per famílies o grups com han fet d'altres clubs i que els que es quedarien sense lloc a la primera graderia tindrien preferència a l'hora de triar-ne un de nou.

Ha afegit que si no guanyen la votació, el projecte no es farà, però que igualment s'haurà de construir el nou Palau per poder jugar l'Eurolliga de bàsquet

veure més sobre "El Debat de La 1 - Javier Faus: "El Barça pot pagar perfectament el projecte del nou Espai Barça perquè en 6 anys haurà reduït el deute a la meitat"" veure menys sobre "El Debat de La 1 - Javier Faus: "El Barça pot pagar perfectament el projecte del nou Espai Barça perquè en 6 anys haurà reduït el deute a la meitat""
Programes complets (368)
Clips

Els últims 576 programes de El debat de La 1

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios