www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
1718128
 • A la meva llista
 • Als meus favorits
 • "Entonces"

Continuarà - "Entonces", homenatge a Isabel Nuñez. escriptora catalana

12 març 2013

Edicions Alfabias ha organitzat la presentació de "Entonces", un homenatge a la Isabel Nuñez. L'escriptora catalana va morir el passat novembre i des de el continuarà hem volgut seguir l'acte que es va celebrar a Palo alto amb la intervenció del poeta i crític literari Pere Gimferrer, l'antropòleg Manuel Delgado i el dissenyador Javier Mariscal.

veure més sobre "Continuarà - "Entonces", homenatge a Isabel Nuñez. escriptora catalana " veure menys sobre "Continuarà - "Entonces", homenatge a Isabel Nuñez. escriptora catalana "
Programes complets (114)
Clips

Els últims 1.325 programes de Continuarà...

 • Ver Miniaturas Veure Miniatures
 • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

Afegeix comentari ↓

 1. Teresa

  Imatges molt boniques. Per a mi va ser excepcional la dansa de Moreno Bernardi acompanyada de la seva pròpia veu i la de la Isabel, fet que omet el reportatge.

  13 mar 2013
 2. Roberto

  Buenas tardes, Quiero expresar mi queja a la hora de relatar el acontecimiento que tuvo lugar el pasado 28 de Febrero. En el texto de presentación incluyen a Sr. Ginferrer, el cual si es verdad que estuvo invitado, pero que por circunstancias personales no pudo asistir y en cambio parece ser, que para ustedes la persona que "baila" debió ser un espontaneo ya que no se han preocupado di de poner el nombre (Moreno Bernardi), lo cual refleja bajo mi punto de vista... una falta de rigor y respeto por la autoria de las obras. Es una opinión personal de alguien que SI estuvo allí.

  13 mar 2013
 3. Josep

  Qui és el qui balla? On és el Pere Gimferrer?

  13 mar 2013