Continuarà - 30/04/2013
Continuarà...  Continuarà - 30/04/2013

De cinema, aquesta setmana el programa proposa un reportatge del Festival de Cinema d'Autor 2013, que fins el proper dijous 2 de maig té lloc a...

30/04/2013 00:29:47
Continuarà - 30/04/2013 Continuarà - 30/04/2013
Continuarà - 30/04/2013 00:29:47 30/04/2013
Sinopsis

De cinema, aquesta setmana el programa proposa un reportatge del Festival de Cinema d'Autor 2013, que fins el proper dijous 2 de maig té lloc a Barcelona, a diferents espais com el CCCB i els Cinemes Aribau Club. Una excepcional mostra dedicada al cinema contemporani, amb pel.lícules de directors de prestigi com Michel Gondry, Abbas Kiarostami o Michael Winterbottom. També, es va presentar la darrera pel.lícula protagonitzada per Sergi López, "Tango libre".

El "Continuarà" repassa els guanyadors dels premis dolços que realitza cada any el programa, que enguany coincideix amb la celebració del seu 17è aniversari.

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya posarà música a la projecció de la pel.lícula "Els Nibelungs" ('Die Nibelungen'), de Fritz Lang, que ha acollit el Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

El Liceu ofereix una oportunitat realment única: rememorar l'esplendor de les grans estrenes del cinema mut.

El programa també mostra "Vidas encajadas", un projecte fotogràfic de Josep Echaburu en que cada retrat és un element únic d'un tot, com cadascuna de les nostres vides que després s'encaixen per formar un mateix espai, un univers compartit per tots nosaltres. Un lloc que perfectament podria dividir-se en peces d'un puzle que passen a formar part del retrat social que pretén ser aquest treball.

D'altres protagonistes del programa són el grup musical valencià Orxata i l'artista Jordi Benito conegut per les seves accions, instal.lacions i performances radicals, que ara exposa l'Arts Santa Monica la mostra "Interiorisme i accionisme".

I com sempre, "Continuarà" completa a la secció Agenda les propostes culturals de la setmana.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán