Continuarà - 23/04/2013
Continuarà...  Continuarà - 23/04/2013

El "Continuarà" d'aquesta setmana fa un repàs dels guanyadors dels premis dolços que realitza cada any el programa: el festival de curtmetratges...

23/04/2013 00:29:16
Continuarà - 23/04/2013 Continuarà - 23/04/2013
Continuarà - 23/04/2013 00:29:16 23/04/2013
Sinopsis

El "Continuarà" d'aquesta setmana fa un repàs dels guanyadors dels premis dolços que realitza cada any el programa: el festival de curtmetratges Mas Sorrer, la darrera pel·lícula de Cesc Gay "Una pistola en cada mano", els 20 anys del Sònar, el Mercat de les Flors, Neo Sala de Doctor Music, el grup Dorian, la dissenyadora Natalie Capell, el Marionetarium Herta Frankel, la Fira de Tàrrega, Quim Vila de Vila Viniteca, els escriptors Dolores Redondo, Clara Usón, Matilde Asensi i Åsa Larsson, el pintor Joan Pere Viladecans i el fotògraf Jaume de Laiguana.

El programa també ofereix un reportatge dedicat al Saló del Còmic de Barcelona, un dels grans referents mundials del món de la novel·la gràfica, amb dos mestres del còmic actual: el francès Manu Larcenet i el canadenc Guy Delisle.

És la primera vegada que Jaume de Laiguana exposa les seves fotografies després de quinze anys de carrera dedicada sobretot al món de la publicitat. Fotògraf, realitzador i director d'art amb una particular visió estètica, les seves obres amb un segell inconfusible es poden veure al Palau Robert de Barcelona.

La Seca-Espai Brossa i el Kursaal de Manresa seran escenaris d'una marató escènica. Esteve Soler presenta la trilogia de la indignació que li ha donat fama: "Contra el progrés", "Contra la democràcia" i "Contra l'amor".

D'altres protagonistes del programa són la novel·la "Quan arribi el pirata i se m'emporti" de Lluís Anton Baulenas, el llibre basat en l'esperança, "Plans de Futur", de Màrius Serra i la cantant brasilera Marisa Monte que actuarà al Gran Teatre del Liceu.

I com sempre, "Continuarà" completa a la secció Agenda les propostes culturals de la setmana.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán