Continuarà - 14/05/2013
Continuarà...  Continuarà - 14/05/2013

L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", et porta la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana. De cinema, aquesta setmana el...

14/05/2013 00:27:12
Continuarà - 14/05/2013 Continuarà - 14/05/2013
Continuarà - 14/05/2013 00:27:12 14/05/2013
Sinopsis

L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", et porta la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana.

De cinema, aquesta setmana el programa repassa les darreres estrenes que han animat la cartellera. "El gran Gatsby", dirigida per Baz Luhrman, s'ha convertit en una de les grans estrenes de la temporada, protagonitzada per Leonardo Di Caprio, és una nova adaptació de la novel·la clàssica nord-americana escrita a ritme de jazz per Francis Scott Fitzgerald. "Díaz. No limpiéis esta sangre" de Daniele Vicari és un film més social i realista, que narra amb contundència les càrregues policials a Gènova durant la cimera dels G8. I "Rebelde", de Kim Nguyen, parla de la cruesa quotidiana que pateixen a l'Àfrica els nens soldat, obligats a lluitar en guerres infinites i desolades.

El programa presenta "Dualize", el nou treball de L.A. Després de "Silent Film", el mallorquí Luis Alberto Segura publica el seu sisè àlbum on s'ha permès experimentar amb nous sons que han dissipat la foscor d'anteriors treballs.

Fa més de tres anys que el Museu del Modernisme Català ha obert portes i ho celebra amb la incorporació de tot un seguit de peces importants. Entre aquestes es poden trobar dibuixos de Casas, mobles dels ebenistes de Casa Busquets, una reixa de Gaudí , un quadre de Fèlix Mestres i una escultura de Clarassó; noves peces que completen una col·lecció acumulada durant 40 anys pels galeristes Fernando Pinós i Maria Guirao.

D'altres protagonistes del programa són la mostra de fotografia sobre la societat d'Ayacucho de Baldomero Alejos a la Casa Amèrica, el Premi Nadal de la darrera edició Sergio Vilasanjuan i la nova novel·la d'Ángela Becerra.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán