Continuarà - 18/06/2013
Continuarà...  Continuarà - 18/06/2013

L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", repassa la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana. De cinema, aquesta setmana el...

18/06/2013 00:30:12
Continuarà - 18/06/2013 Continuarà - 18/06/2013
Continuarà - 18/06/2013 00:30:12 18/06/2013
Sinopsis

L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", repassa la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana.

De cinema, aquesta setmana el programa proposa "Menú degustació", mediterrani i aromàtic, elaborat a Empúries amb un càsting del tot internacional i exquisit encapçalat per Vicenta N'Dongo, Jan Cornet i Clàudia Bassols.

D'exposicions, "Continuarà" mostra les fotografies de Carmen Amaya fetes per Colita i Julio Ubiña. Són fotografies dels darrers sis mesos d'aquesta bailaora, segons els experts, única.

L'equip del programa també visita la nova terrassa del restaurant Windsor de Barcelona, molt interessant de cara a l'estiu, on es poden trobar plats més reduïts amb la tradició de sempre.

Les propostes literàries d'aquesta setmana són "El despertar de la señorita Prim" de Natalia Sanmartin, una periodista que s'ha embarcat en una novel·la d'aquestes que pots llegir amb més o menys profunditat segons et demani el cos i d'intel·lecte i "La chica zombie" de Laura Fernández que explica la història d'una adolescent que esdevé zombie.

Aquesta setmana, "Continuarà" recomana el grup australià Tame Impala, un grup emergent que ha revolucionat la música psicodèlica. Aquest grup ha estat un dels grans triomfadors del Primavera Sound d'enguany.

D'altres protagonistes del programa són el compositor Carles Cases que acaba de publicar el seu darrer treball i l'actor, tenor i músic Antoni Comas que ha triomfat amb "El Pimiento Verdi" i que ara prepara l'estrena mundial de l'òpera "WOW!".

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán