Continuarà - 14/06/11
Continuarà...  Continuarà - 14/06/11

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, música,...

14/06/2011 00:29:46
Continuarà - 14/06/11 Continuarà - 14/06/11
Continuarà - 14/06/11 00:29:46 14/06/2011
Sinopsis

L'espai que repassa el panorama cultural nacional i internacional, "Continuarà", mostra als telespectadors les últimes novetats en cinema, música, teatre, art i disseny.

Aquesta setmana, al "Continuarà" descobreix tot una joia gitana. El net i director de "Jacques Leonard, el payo Chac", Yago Leonard, ens revela els secrets d'aquest documental que recupera la figura del seu avi. El fotògraf francès Jacques Leonard va arribar a Barcelona en els anys 50 i va trobar una ciutat oculta, la dels barris gitanos. Es va casar amb Rosario Amaya, prima de Carmen Amaya i es va introduir i en el món gitano i va fotografiar de una forma artística i propera els gitanos que vivien en barraques i va salvar amb les seves fotografies la memòria d'una Barcelona desapareguda.

Us oferim la millor guia del Sónar, el Festival Internacional de Musica Avançada i Art Multimèdia que un cop més acull Barcelona els dies 17, 18 i 19 d'aquest mes. La cantant explosiva M.I.A, els veterans Human League, Die Antwoord, la revolució sud-africana que s'atreveix amb el rap i el pop naïf, Janelle Monae i els australians Cut Copy, els reis del synth pop contemporani, són algunes de les actuacions que veurem en la millor mostra musical internacional.

"Coses que dèiem avui" és la nostra proposta teatral. Aquesta obra, que va ser la revelació de la última edició del Grec 2010 Festival de Barcelona, torna a La Villarroel amb les tres històries de amor i desamor que combinen humor i tragèdia en un mateix espai escènic:un restaurant.

I si us agrada el cinema no es perdeu el millor del Festival Internacional de Cine de Huesca. En aquesta mostra plena de pel.lícules i curtmetratges de qualitat, hem entrevistat Orencio Boix, director del Festival, i els realitzadors José Luís Guerín i Eliseo Subiela. A més a més, hem descobert la sorprenent filmografia de Raoul Servais, un director de pel.lícules d'animació fetes amb molta imaginació.

"Continuarà" també ofereix les darreres informacions culturals i les activitats més destacades de la setmana, a la secció Agenda.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán